Zbog publike izostao humanitarni spektakl, ali su majstori na terenu oduševili! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

Asovi za decu

Zbog publike izostao humanitarni spektakl, ali su majstori na terenu oduševili! (FOTO) (VIDEO)

Akcija sa uspešnim završetkom odigran na stadionu Partizana. Jedina zamerka je slab odziv gledalaca i poluprazne tribine. Nadamo se da je ovo prvi u nizu humanitarnih poduhvata u ovom stilu. Bravo!
Objavljeno: 22:24h

Prelepo prolećno veče na stadionu Partizana! Ekipa Radomira Antića je odnela trijumf protiv tima Bore Milutinovića rezultatom 5:4. Ipak, najbitnija stvar je uspeh manifestacije pod nazivom "Asovi za decu" koja je opravdala sva očekivanja, ali odziv gledalaca je bio manji od očekivanog. U njegovim nogama je i dalje top: Bomba Stankovića odjeknula u Humskoj! (VIDEO) Svi oni koji nisu prisustvovali humanitarnom spektaklu napravili imaće za čime da žale. SMS porukama i uplatama na ručun je već tokom prvog poluvremena prikupljeno 50.000 evra za obnovu onkološkog odeljenja niške bolnice.

foto: Espreso
Što se samih dešavanja na terenu tiče, mogli smo da uživamo u čarolijama bivših i sadašnjih fudbalskih asova - Dejan Stanković je postigao evrogol sa 20 metara, Predrag Mijatović je zatresao prečku i podsetio nas na čuveni meč sa Holandijom, Milan Lane Jovanović pokazao je da je možda prerano okačio kopačke o klin jer i dalje poseduje veliku eksplozivnost... Boban Bajković je povukao loptu do sredine terena u stilu Renea Igite, a pre toga ga je Damir Čakar probušio topovskim udarom sa bele tačke, a simpatije su pobrali i Zoran Kesić koji je bio akter jednog žestokog duela i Lazar Ristovski koji je dobio žuti karton zbog prigovora. . Radomir Antić je vodio sledeću ekipu asova: Golmani: Boban Bajković, Željko Brkić, Đorđe Pantić. Odbrana: Spira Grujić, Nikola Lazetić, Boban Dmitrović, Gordan Petrić, Marjan Marković, Slavoljub Đorđević, Stepanov Milan, Sabo Zoltan. Sredina: Darko Ljubojević, Dejan Stanković (c), Boško Janković, Ognjen Koroman, Nenad Kovačević, Gojko Kačar, Leo Lerinc, Luka Milunović. Napad: Danko Lazović, Nikola Žigić, Milan Jovanović, Perica Ognjenović, Puača Petar, Mihajlo Pjanović. Bonus igrači: Jovana Leposavić- golman, Zoran Kesić.
foto: Espreso
Na drugoj strani legendarni selektor Kine, Amerike i Jamajke računao je na: Golmani: Dejan Radić, Ivica Kralj, Živko Živković. Odbrana: Milivoje Ćirković, Uroš Račić, Mirko Poledica, Ljubiša Dunđerski, Niša Saveljić, Miloš Stojanović. Sredina: Milan Smiljanić, Goran Bogdanović, Damir Čakar, Darko Tešović, Jovan Stanković, Dragan Mladenović, Goran Stevanović, Branko Brnović, Miodrag Pantelić, Pavlovski Marko, Saša Ilić. Napad: Predrag Mijatović (c), Milan Purović, Andrija Delibašić, Mateja Kežman, Igor Gluščević, Saša Drakulić. Bonus igrači: Lazar Ristovski, Dejan Ćirjaković, Jovan Simić.
foto: Espreso
Sav prihod od utakmice će biti uplaćen za odnovu onkološkog odeljenja niške bolnice. Poruku sa svojim skromnim novčanim doprinosom možete da pošaljete na broj 1150. Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz Espreso.rs! 80' Goool! smanjila je ekipa Bore Milutinovića na 5:4 i sudija Radoman je odsvirao kraj meča! Spektakl! 79' Bomba Danka Lazovića! Zaleteo se bivši napadač Partizana i opalio loptu koja od prečku odlazi iza golmanovih leđa! Šlag na tortu! 5:3! 69' Evo gola! Smanjuje rezultat posle sjajne akcije ekipa Bore Milutinovića! 60' Šteta što je Lane Jovanović okačio kopačke o klin. I dalje je brz kao strela. 55' Bajko je povukao loptu do pola terena u stilu Renea Igite! 49' Evo ga jedanaesterac i sa druge stane. Strelac je idejni tvorac ove akcije Jovan Simić! Prelepi momenti u Humskoj! 4:2!

48' 3:2
45' 41'
foto: Espreso
40'
39'
foto: Espreso
37' 31'
25' 22' 13'
3:1
8' 2:0
foto: Espreso
6'
foto: Espreso
20:20 - 20:15 Odziv navijača nažalost nije zadovoljavajući. Pretpostavljamo da ima oko 8.000 gledalaca
20:00
foto: Espreso.co.rs
foto: Espreso
19:30

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.