JOVIĆ POBEGAO IZ KARANTINA? Haos u Madridu zbog Sofije Milošević!
Luka Jović, Foto: Starsport©

filmska priča

JOVIĆ POBEGAO IZ KARANTINA? Haos u Madridu zbog Sofije Milošević!

Prema merama koje je uvela država Srbija, bio je u obavezi da najmanje 14 dana boravi izolovan i ne kreće se.

Objavljeno:

Srpski reprezentativac i napadač Reala Luka Jović bez dozvole je napustio klub iz Madrida iako je ceo tim stavljen u samoizolaciju jer je košarkaš kraljeva Trej Tompkins bio pozitivan na koronavirus, saznaje Informer.

Srpski fudbaler pobegao je iz karantina u Madridu i došao u Beograd da bi bio sa svojim devojkom Sofijom Milošević.

Takođe, srpski fudbaler oglušio se o naređenje da ide u samoizolaciju s obzirom na to da je došao iz epicentra virusa, pošto je u Španiji skoro 12.000 osoba zaraženo, dok je više od 500 preminulo. Prema merama koje je uvela država Srbija, bio je u obavezi da najmanje 14 dana boravi izolovan i ne kreće se.

Nejasno je kako je napadač Kraljeva uspeo da dođe u srpsku prestonicu s obzirom na to da je Španija obustavila međunarodni avio i kopneni saobraćaj zbog virusa koji hara planetom.

Prema informacijama do kojih je Informer došao, Jović je na više načina pokušao da se prebaci do Srbije. Zvao je brojne privatne avio-kompanije, ali zbog novonastale situacije nijedna nije dobila dozvolu da spusti avion u Madrid. Ipak, mladi napadač uspeo je da dođe u Beograd i ove teške dane, kad je svet maltene paralisan, provede sa devojkom Sofijom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.