OVU GOSPOĐICU NIKO NE GLEDA U OČI: Špansku lepoticu u izolaciji od koronavirusa zaprosio fudbaler Majorke!
Fabiola Paraljo, Foto: Printscreen / Instagram

ljubav u doba korone

OVU GOSPOĐICU NIKO NE GLEDA U OČI: Špansku lepoticu u izolaciji od koronavirusa zaprosio fudbaler Majorke!

Ona je za trenutak bila potpuno zatečena, ali je došla sebi i potvrdno odgovorila fudbaleru

Objavljeno:

Naime, zbog pandemije korona virusa i različitih zabrana u cilju sprečavanja širenja fudbaler Majorke Lago Žunior bio je primoran da zaprosi devojku u uslovima koje nije unapred pripremio.

On je objavio fotografiju na kojoj se nalazi na kolenu sa prstenom u ruci. Sa nestpljenjem je čekao odgovor dugogodišnje devojke Fabiole Paralo Masijas sa kojom ima i ćerku, koja se nalazi na slici.

- Pa, ljubavi moja imao sam drugačiji plan, da ovo uradim pred porodicom, prijateljima i ostalima, ali okolnosti su me naterale da promenim lokaciju i društvo. Proveli smo mnogo vremena zajedno... Mi smo prošli kroz mnogo loših trenutaka zajedno, ali mi smo znali kako da promenimo bol i patnju u prelepe trenutke, smeh, putovanja, obroke i zajednički život kakav smo želeli. Znam da sam u ovom momentu došao do te tačke u mom životu. Znao sam da ćeš biti ta od prvog trenutka kada sam video tvoj predivni osmeh. Znao sam da ću jednog dana stati ispred tebe i da ću kleknuti, izvadiću prsten iz džepa i pitaću te da stupimo u brak. Da budeš sa mnom do kraja života. Ovde sam da učinim to mogućim jer to je šta želim, da provedem svaki dan sa tobom pored mene i našom ćerkicom. Volim te, ljubavi - napisao je fudbaler.

Ona je za trenutak bila potpuno zatečena, ali je došla sebi i potvrdno odgovorila fudbaleru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.