Ako imaš Srbina u ekipi, osvajaš Ligu šampiona na penale! (VIDEO)
Foto: Profimedia

3/4 do sada

Ako imaš Srbina u ekipi, osvajaš Ligu šampiona na penale! (VIDEO)

Danas ćete imati priliku da čitate o fudbalerima sa ovih prostora koji su imali prilike da podignu pehar namenjen najboljem u Evropi
Objavljeno:

Bliži nam se finale Lige šampiona, a Espreso je za vas ove nedelje spremio serijal tekstova kao uvod u duel između Reala i Atletiko Madrida. U ponedeljak smo pisali o najgorim igračima koji su osvojili trofej namenjen prvaku Evrope, a danas ćete imati priliku da čitate o fudbalerima sa ovih prostora koji su imali prilike da podignu ovaj pehar. Ronaldo i Ibra ga nemaju, a oni ga imaju?! Najgori tim osvajača Lige šampiona! (VIDEO) Naravno, u obzir je uzet samo period od 1992. godine kada je takmičenje ponelo naziv "Liga šampiona". Vladimir Jugović Legendarni srpski i jugoslovenski fudbaler bio je član generacije Juventusa koja je na Olimpiku u Rimu uspela da osvoji Ligu šampiona. Tada je Stara Dama bila bolja od Ajaksa posle izvođenja jedanaesteraca (regularni deo završen rezultatom 1:1).

Nemanja Vidić
Didije Drogba nakon udaranja upravo Nemanje Vidića. Dejan Stanković a deo ove legendarne generacije kluba iz prestonice mode bio je Dejan Stanković.
Branislav Ivanović kada je Čelsi posle boljeg izvođenja penala uspeo da pobedi favorizovane Bavarce.
Usledila je penal lutrija na kojoj je glavnu nagradu dobio klub sa Stamford Bridža.
Dejan Savićević i Predrag Mijatović. (Savićević postigao i jedan pogodak).
Jedini pogodak na utakmici postigao je upravo sjajni napadač.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.