ODLOŽEN BARAŽ NORVEŠKE I SRBIJE: Poznato je kada ćemo se boriti za plasman na EURO naredne godine!
Fudbaleri Srbije dobili su novi datum kada će igrati protiv Norveške, Foto: Starsport©

Posle otkazivanja EP

ODLOŽEN BARAŽ NORVEŠKE I SRBIJE: Poznato je kada ćemo se boriti za plasman na EURO naredne godine!

UEFA je iznela predlog kada da se igraju polufinala i finala baraža

Objavljeno: 14:53h

UEFA je donela konačnu odluku i otkazala Evropsko prvenstvo koje je trebalo da se održi od 12. juna do 12. jula ove godine.

Posle niza sastanaka koje su čelnici Evropske fudbalske unije imali ovog jutra počevši od evropske klupske asocijacije, nacionalnih liga i FIFProa, sindikata igrača, pa sve do video konferencije sa svih 55 nacionalnih fudbalskih saveza, doneta je odluka da se EURO odloži za 2021. godinu.

Samim time je istog trenutka bilo jasno da će, kao što se i pretpostavljalo, baraž mečevi koji je trebalo da se igraju krajem marta, biti odloženi za neki drugi datum.

Iz Fudbalskog saveza Srbije su već obavestili javnost da bi polufinalni baraž meč protiv Norveške u Oslu trebalo da se odigra u junu mesecu, ukoliko se naravno cela situacija sa pandemijom i širenjem koronavirusa bude smirila i bude mogao da se igra fudbal u normalnim uslovima.

- Posle sastanka putem video konferencije, sa predsednicima i generalnim sekretarima svih nacionalnih asocijacija u Evropi, UEFA je blizu odluke da završni turnir Evropskog prenstva održi od 11. juna do 11. jula 2021. U tom slučaju, baraž dueli, dakle i meč Norveška – Srbija, igrali bi se u junskom terminu 2020 - stoji na sajtu FSS-a.

Utakmica je bila zakazana za 26. mart u Oslu, ali se dakle pomera za jun mesec, međutim, tačan datum kada će se igrati će biti kandatno određen.

Inače, podsećamo da su pre celokupne situacije sa ekspanzijom virusa Covid-19 sve ulaznice za taj meč bile rasprodate.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.