UEFA TRAŽI 300 MILIONA EVRA: Odlaže se Evropsko prvenstvo u fudbalu, a razlog je ovo!
Evropska kuća fudbala, Foto: Profimedia

evo kako stvari stoje

UEFA TRAŽI 300 MILIONA EVRA: Odlaže se Evropsko prvenstvo u fudbalu, a razlog je ovo!

Videćemo šta će biti od ovoga

Objavljeno:

Koronavirus je napravio veliku pometnju u čitavom svetu, pa je tako pogodio i najvažniju sporednu stvar na svetu. Fudbalska prvenstva su prekinuta do daljeg, što je napravlo ogromne probleme Evropskoj kući fudbala (UEFA), koja traži traži 300 miliona evra kompenzacije od liga i klubova kako bi Evropsko prvenstvo odložila za 2021. godinu.

Razlog za ovo je to što lige i klubovi žele da se na leto, za kada je zakazano Evropskog prvenstva, iskoristi za završetak domaćih prvenstva. Mediji u Engleskoj ističu da je upravo 300 miliona evra uslov za ovakav scenario.

Englezi u svom dvorištu imaju posebno opipljivu situaciju, jer se Liverpul nakon 30 godina nalazi na pragu osvajanja šampionske titule i pratično je obezbedio pehar namenjen najboljem timu, pošto u odnosu na drugoplasirani Siti ima čak 25 bodova.

Videćemo i šta će biti sa baražem za Evropsko prvenstvo, u kojem naša reprezentacija po planu treba da igra sa Norveškom 26. marta u Oslu. Međutim, po svemu sudeći utakmica neće biti odigrana, pošto su iz oba tabora istakli da je tako najbolje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.