SUPERLIGA U KARANTINU: Zvezda u Ligu šampiona, Partizan, Voša i TSC u Ligu Evrope - ali, ko ispada?
Foto: Filip Plavčić

rasplet

SUPERLIGA U KARANTINU: Zvezda u Ligu šampiona, Partizan, Voša i TSC u Ligu Evrope - ali, ko ispada?

Sigurno da u FSS intenzivno rade na ovom problemu i traže najbolje rešenje za sve, pa ćemo u svakom slučaju uskoro saznati kako će se završiti ova naša Superliga i kako će izgledati od naredne sezone

Objavljeno:

U Srbiji je od nedelje uveče na snazi vanredno stanje...

Kretanje će biti ograničeno, škole i vrtići zatvoreni, kafići i ugositeljski objekti radiće samo do rane večeri, a sporta neće ni biti.

Tako će Superliga Srbije biti prekinuta nakon 26 odigrana meča, a da li će se i kada nastaviti - to apsolutno niko ne zna.

Nije isključeno da se prvenstvo proglasi završenim i na osnovu trenutne pozicije na tabeli Crvena zvezda bude šampion, što bi sasvim sigurno i bila da se virus nije pojavio.

Ono što zanima navijače je ko će osim crveno-belih izboriti plasman u Evropu?

foto: Profimedia

Prema stanju na tabeli, Partizan je drugi i on će u kvalifikacije za Ligu Evrope od drugog kola, dok će Vojvodina i TSC morati od samog početka da biju bitku za isto takmičenje.

Tako bi Radnički Niš i Čukarički ostali bez evropskih mečeva ove sezone, a zanimljivo bi bilo i šta bi se dešavalo sa opstankom u ligi i da li bi uopšte neko napustio "elitu".

U ovom trenutku u niži rang ispali bi Rad i Mačva, dok bi Javor i Inđija igrali baraž. Iz Prve lige bi u elitnu diviziju ušli Grafičar i Metalac, a u doigravanju bi učestvovali OFK Bačka i Zlatibor - ali, postavlje se pitanje kada bi se taj baraž i odigrao.

Sigurno da u FSS intenzivno rade na ovom problemu i traže najbolje rešenje za sve, pa ćemo u svakom slučaju uskoro saznati kako će se završiti ova naša Superliga i kako će izgledati od naredne sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.