ŠPANSKI REPREZENTATIVAC ZARAŽEN KORONOM: Jedan od najboljih igrača Primere u nemilosti strašnog virusa!
Foto: Profimedia

epidemija

ŠPANSKI REPREZENTATIVAC ZARAŽEN KORONOM: Jedan od najboljih igrača Primere u nemilosti strašnog virusa!

U Španiji su za sada potvrđena 7,844 slučaja zaraze koronavirusom i 292 umtla od posledica

Objavljeno:

Hose Gaja, fudbaler Valensije i španski reprezentativac zaražen je Koronavirusom...

Valensija je juče objavila da je u klubu pet zaraženih, ali bez navođenja njihovih imena. Igrači koji su pozitivni na test to su uradili sami, a kada su krenuli da se oglašavaju putem društvenih mreža otkriveno je da je opaki virus iz stroja izbacio gotovo celu odbranu tima.

- Iako je moj test pozitivan, nemam nikakvih simptoma virusa COVID-19. Naravno, bez obzira na to, nalazim se u izolaciji i to želim iskoristiti kako bi apeolovao na sve u Španiji da urade sve što mogu kako nam zdravstveni sastav ne bi doživio kolaps zbog koronavirusa. Sada smo dužni pomoć našim starijima i onima koji su teško oboleli, kako bi olakšali posao herojima naše zemlje, a to su naši zdravstveni radnici. Zahvaljujem se članovima baš svih njihovih grana - čistačicama, kuharicama, medicinskim sestrama, tehničarima, lekarima, radnicima hitne pomoći i laborantima. Ne sme m i ne mogu zaboraviti ni sve pripadnike naših policijskih i vojnih snaga, kao i radnike u trgovinama zahvaljujući kojima nam čak ni u ovakvim situacijama ništa ne nedostaje. Oni su pravi heroji ove pandemije. Ne brinite se i ne mislite na mene, nego na njih. Pobedićemo ovu pošast, ali jedino i samo ako budemo svi zajedno.

U Španiji su za sada potvrđena 7,844 slučaja zaraze koronavirusom i 292 umtla od posledica.

Gaja ima 223 nastupa za Valenciju, a za Španiju je debitovao 2018. protiv Hrvatske, dok je u nedavno završenim kvalifikacijama za EURO postigao je jedan i namestio dva gola.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.