Bata Živojinović je zbog Zvezde bio tri meseca na lečenju! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Legenda o Crveno-belima

Bata Živojinović je zbog Zvezde bio tri meseca na lečenju! (FOTO)

Srpska javnost nije toliko upoznata sa činjenicom da je preminuli bard srpske kinematografije u mladosti trenirao fudbal u voljenom klubu
Objavljeno:

Legendarni srpski i jugoslovenski glumac, Velimir Bata Živojinović, koji je preminuo kasno u nedelju uveče, bio je veliki navijač Crvene zvezde, što je opšte poznato, ali ne zna veliki broj ljudi da je on i trenirao fudbal u mladosti i to baš u voljenom klubu. Kako je ispričao pre nekoliko decenija u intervjuu za "Tempo", bard srpske kinematografije je izdržao čitavih mesec dana da trenira sa crveno-belima. - Nisam bio dovoljno ambiciozan. Neko vreme sam trenirao s fudbalerima Zvezde. Izdržao sam mesec dana, a onda sam zbog totalne iscpljenosti proveo tri meseca na lečenju!

foto: Printscreen Instagram
Bata je bio veliki Delija: Ovako je čestitao Zvezdi 71. rođendan, a njene utakmice je gledao i sa policijom! (FOTO) - Mislim da je život sportista, posebno fudbalera, veoma težak i neizvestan i zato sam uvek na njihovoj strani. Navijač sam Zvezde. Smatram da ima mnogo zajedničkog između nastupa u filmu i nastupa na sportskim priredbama, i sport i film vezani su za spektakl, pa nije čudo da su neki istaknuti sportisti postali uspešni glumci - rekao je tom prilikom Bata. Inače, povodom njegove smrti na FK Crvena zvezda je izrazila saučešće porodici, dok su se navijači na društvenim mrežama oprostili uz njegovu fotografiju sa šalom crveno-belih.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.