NEKO JE DEBELO SLAGAO: Neistina je da je Ronaldo svoje hotele pretvorio u bolnice za zaražene koronavirusom!
Kristijano Ronaldo nije dao da se njegovi hoteli adaptiraju u privremene bolnice, Foto: Profimedia

Neproverena informacija

NEKO JE DEBELO SLAGAO: Neistina je da je Ronaldo svoje hotele pretvorio u bolnice za zaražene koronavirusom!

Iako su mnogi poverovali da je to portugalski fudbaler zaista uradio, iz jednog od hotela poručuju da to uopšte nije tačno

Objavljeno: 15:19h

Vest da je Kristijano Ronaldo odlučio da svoje hotele koje ima u Portugaliji pretvori u bolnice za pomoć ljudima koji su zaraženi koronavirusom nije tačna.

Iz uprave jednog od njegovih ugostiteljskih objekata su demantovali navode ugledne "Marke" koja je pod vinjetom "ekskluzivno" da će fudbaler Juventusa hotele adaptirati u bolnice kako bi se u njima lečili oboleli od koronavirusa, međutim ta vest je lažna.

- Mi smo hotel i nećemo biti bolnica. Dan je običan, kao i svaki drugi. Osim što nas novinari stalno zovu - poručili su iz hotela za nemački "RTL".

Informaciju "Marke", koja se oslonila na vest portugalske stranice "Arena desportiva", preneli su brojni strani mediji, ali je ubrzo stigao i demantij.

"Arena desportiva" je saopštila da je ta informacija kružila drugim Fejsbuk stranicama, a da su se odlučili da je objave nakon što ju je prenela i osoba u koju imaju veliko poverenje.

Dodali su da su odmah pokušali da stupe u kontakt s ljudima koji su povezani sa Ronaldom, ali da nisu uspeli i da su ipak odlučili da objave informaciju povedeni njegovim ranijim dobročinstvima.

Ronaldo je ranije ove nedelje pozvao sve da prate savete nadležnih u borbi protiv korona virusa i istakao da zaštita ljudskog života mora biti iznad bilo kakvog interesa.

- Svet prolazi kroz veoma zežak period koji traži brigu i pažnju svih nas. Danas ne govorim kao fudbaler, nego kao sin, otac i čovek zabrinut zbog najnovijih dešavanja koji utiču na ceo svet. Važno je da svi sledimo savete Svetske zdravstvene organizacije (SZO) i nadležnih organa o načinu na koji se nositi s trenutnom situacijom - napisao je Ronaldo na Instragramu.

- Zaštita ljudskog života mora biti iznad bilo kog interesa. Moje misli su sa onima koji su izgubili nekog bliskog, saosećam se s onima koji se bore protiv virusa, poput mog saigrača Danijela Ruganija. Pružam podršku neverovatnim zdravstvenim radnicima koji rizikuju svoje živote kako bi pomogli drugima - dodao je Portugalac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.