RIVER PLEJTU NAREDILI DA IGRA, A ONI ZAKLJUČALI STADION: Protivnici i sudije poljubili vrata!
River Plejt je odbio da igra utakmoicu zbog koronavirusa, Foto: EPA/Demian Alday Estevez

tako to rade u Argentini

RIVER PLEJTU NAREDILI DA IGRA, A ONI ZAKLJUČALI STADION: Protivnici i sudije poljubili vrata!

Ne mogu da kažu da ih nisu upozorili šta će se desiti

Objavljeno:

Neobična situacija se dogodila u Argentini zbog pandemije koronavirusa, ali niko ne može da krivi rukovodstvo slavnog River Plejta zbog koraka koje su preduzeli.

Crveno-beli iz Buenos Ajresa je trebalo da igraju meč u Liga kupu protiv Atletiko Tukumana, a čelnici šampionata su odlučili da se meč igra pred praznim tribinama zbog pandemije.

Međutim, u Riveru nisu želeli ništa da rizikuju i odlučili da odbiju da igraju ovaj meč, te su zaključali kapije stadiona "Monumental".

Kada su došli gosti, kao i sudije, samo su mogli da "poljube vrata".

- Ovo je prvi put da mi se dogodilo ovako nešto. Došli smo na stadion kao i inače, ali je domaći klub zatvorio vrata i nije nam dopustio ulazak. Videćemo šta će reći disciplinska komisija - rekao je arbitar Herman Delfino.

Ipak, ne može se reći da nisu bili upozoreni na ovakav scenario, jer je River još u petak putem saopštenja najavio šta će uraditi.

- Pridržavamo se uputstava, radimo prema pravilima. Došli smo na stadion kao što nam je rečeno i planirano, ali on je bio zatvoren - rekao je potpredsednik Atletika Enrike Salvatijera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.