PSIHOZA ZBOG KORONE NIJE UTICALA: Milošević objasnio zašto Partizanu sad ne odgovara da bude pauza u prvenstvu!
Savo Milošević je rekao da je najvažnije da je cilj ostvaren, Foto: Starsport©

cilj je ostvaren

PSIHOZA ZBOG KORONE NIJE UTICALA: Milošević objasnio zašto Partizanu sad ne odgovara da bude pauza u prvenstvu!

Strateg crno-belih je istakao i odličnu igru Matića

Objavljeno: 18:50h

Partizan je uspeo u drugom poluvremenu da slomi otpor Voždovca na "krovu" i stigne do tri boda u neobičnim uslovima za fudbal.

Svi stadioni u Srbiji su zatvoreni zbog pandemije koronavirusa uz dodatne mere prevencije i predostrožnosti kojih su morali da se drže i igrači na terenu.

Atmosfera i situacija svakako neobična za osvajača Kupa Srbije, ali je glavni cilj ostvaren - pobeda i 3 boda.

- Najbitniji cilj da uzmemo tri boda je ostvaren. Ovaj put u dobrom delu možemo biti zadovoljni i igrom i načinom na koji smo to ostvarili. Stvorili smo dosta šansi, više nego na prethodnim utakmicama. Bilo je dobrih akcija. Imali smo tu nesreću da primimo gol, koji je zaista evrogol. Ušli smo posle u nervozu, ali smo zadržali koncentraciju i osvojili tri boda. Čestitam momcima, ali i igračima Voždovca. S obzirom na psihozu i psihologiju koja je pratila ovo celo kolo i ovu utakmicu zbog koronavirusa, da je profesionalno i dobro prošlo i da je utakmica bila dosta kvalitetna - rekao je Savo Milošević posle utakmice.

Savo Milošević je pohvalio novajliju Matića
Savo Milošević je pohvalio novajliju Matićafoto: Starsport©

Novi gol u crno-belom dresu je postigao novajlija Bojan Matić koji je odlično odmenio Umara Sadika koji neće moći da igra minimum mesec dana zbog naprsnuća rebra.

- Hteli smo ga u junu i zbog ovakvih stvari. Kada je teško i kad nam fale igrače da nam ne pada kvalitet. Matić je danas pokazao zašto smo ga jurili od juna - pojasnio je strateg Partizana dolazak Matića u Humsku ove zime.

On je na ovom meču morao i da kombinuje sa timom, pa je tako Urošević morao da pređe na poziciju Nemanje Miletića.

Milošević kaže da mu deluje da je ekipa u uzlaznoj formi
Milošević kaže da mu deluje da je ekipa u uzlaznoj formifoto: Starsport©

- Nismo hteli da menjamo bar profil igre, pošto Miletić nije mogao da igra na beku. Sloba je isto bek i bilo nam je logičnije da ga stavimo nego nekog sa druge pozicije. To je dobro ispalo danas. Imamo i one van stroja, ali oni koji su igrali su pokazali karakter i sada i protiv Spartaka i svaka čast - ističe strateg kluba iz Humske, koji je zadovoljan što je njegov tim u usponu forme.

- Generalno mislim da smo u uzlaznoj formi. Izašli smo iz perioda priprema kad su teške noge i polako svaki igrač dolazi do najvišeg nivoa i individualno, a i grupno. Svi igrači rastu iz meča u meč. Nažalost pauza će posle ove utakmice verovatno biti duža, ali moramo biti zadovoljni onim što smo pokazali - zaključio je Milošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.