MORALI SMO DA TERAMO SINIŠU IZ BOLONJE: Potez Mihajlovića koji pokazuje koliko voli svoj klub!
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Marco Lezzi

kakav čovek!

MORALI SMO DA TERAMO SINIŠU IZ BOLONJE: Potez Mihajlovića koji pokazuje koliko voli svoj klub!

"Važno je da se ne zarazi jer iskreno nismo imali studije slučaja o ljudima sa ovim virusom koji su imali njegove probleme",

Objavljeno:

Trener Bolonje, srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović poslat je u Rim jer korona virus može da bude izuzetno opasan tokom oporavka od leukemije.

"Skoro pa smo morali da primoramo trenera da napusti Bolonju. On je želeo da ostane ovde zbog ljubavi prema klubu", rekao je kondicioni trener Bolonje Masimilijano Markezi za E-TV.

Mihajlović se vratio u svoju kuću u Rimu kako bi bio sa porodicom jer bi se bio pod velikim rizikom kada bi se zarazio korona virusom.

Njemu je u junu dijagnostifikovana leukemija i do sada je imao tri perioda hemoterapije i transplantaciju koštane srži.

"Sigurniji je u Rimu. Važno je da se ne zarazi jer iskreno nismo imali studije slučaja o ljudima sa ovim virusom koji su imali njegove probleme", kazao je član stručnog štaba Bolonje.

Neko ko prodje hemoterapiju ima snažno oslabljen imuni sistem i svaka dodatna bolest, pa i običan grup, bila bi izuzetno opasna po njega.

Pokrajina Emijila Romanja je jedna od tri regije Italije najteže pogodjenih pandemijom korona virusa, zajedno sa Lombardijom i Venetom.

Iako je Italija u izolaciji kako bi se sprečilo dalje širenje zaraze, virusom korona su zaraženi fudbaleri Juventusa, Sampdorije i Fiorentine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.