ROĐENDANSKI POKLON: Stanković dobio pojačanje!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

intevju pred napredak

ROĐENDANSKI POKLON: Stanković dobio pojačanje!

"Očekujemo svi pravi spektakl na proslavi Zvezdinog 75. rođendan"

Objavljeno:

Prvotimac Crvene zvezde, Miloš Vulić, vratio se u pun trenažni proces posle kratkog perioda oporavka od povrede skočnog zgloba zadobijenog na meču u Inđiji.

Zvezdin vezista jedva čeka povratak na teren i očekuje uzbudljiv duel i pobedu u utakmici protiv njegovog nekadašnjeg kluba, Napretka iz Kruševca, koja se u subotu igra na stadionu "Rajko Mitić" od 18 časova.

- Utakmice posle derbija su jako zahtevne, a mi smo pobedili i to na jako teškom gostovanju Mačvi u Šapcu. Onako kao što smo i priželjkivali, dominirali smo od prvog minuta, kontrolisali igru, ubedljivo pobedili. Upisali smo nova tri boda i sada se maksimalno spremamo za ekipu Napretka. Oni su dobra ekipa, koja je tokom nedelje promenila trenera. Lično ga poznajem, ambiciozan je čovek i daće sve od sebe da napravi dobar rezultat. Međutim, mi smo Crvena zvezda i to nećemo dopustiti, od prvog minuta ćemo ući agresivno u utakmicu, jer je to naš stil i siguran sam da ćemo obradovati navijače – naglasio je Vulić.

Miloš Vulić
Miloš Vulić foto: Starsport©

Navijači se spremaju da na spektakularan način proslave 75. rođendan.

- Očekujemo svi pravi spektakl na proslavi Zvezdinog 75. rođendan, jer su naši navijači nebrojeno puta pokazali da su nam 12. igrač koji nas nosi do uspeha. Verujem da će navijači ispuniti tribine protiv Napretka i da će biti naš pokretač kao što su uvek i bili, а mi ćemo im se odužiti dobrom igrom i nadam se novom "trojkom".

Zvezdina "sedmica" je pre dolaska na Marakanu deo igračke karijere proveo u ekipi iz Kruševca.

- Uvek kada igram protiv Napretka, a igrao sam nekoliko puta do sada, su pomešana osećanja. Probude se neke emocije i sećanja na taj lep period u mojoj karijeri, gde sam se dobrih igrama i preporučio Crvenoj zvezdi. Međutim, pravi sam profesionalac, što se tiče utakmice, na terenu se sve to ostavlja po strani, a kada se meč završi uvek se ispričamo sa protivničkim fudbalerima, podelimo utiske. Većinu bivših saigrača iz Napretka odlično poznajem i samo na ovoj utakmici im neću poželeti sreću – kroz osmeh je prokomentarisao Vulić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.