MILOJEVIĆ NIJE, ALI ON JESTE PRAVI: Marko Nikolić pred najvećim potpisom u karijeri?
Marko Nikolić, Foto: Starsport©

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

MILOJEVIĆ NIJE, ALI ON JESTE PRAVI: Marko Nikolić pred najvećim potpisom u karijeri?

Bivši trener Zvezde se pominjao kao evenutalni naslednik Sjomina, ali je otišao u Saudijsku Arabiju

Objavljeno:

Bivši trener Partizna, Marko Nikolić, bez posla je od kraja novembra kada je napustio klupu Fehervara, ali bi to moglo ubrzo da se promeni.

Nikolić bi od leta mogao da se suoči sa najvećim izazovom u svojoj trenerskoj karijeri, s obzirom da je jedan od kandidata da preuzme ovosezonskog učesnika grupne faze Lige šampiona.

Ruski mediji preneli su informaciju da je Nikolić jedan od kandidata da nasledi trenera moskovske Lokomotive, Jurija Sjomina, kome na kraju sezone ističe ugovor, a kako stoje stvari nije izvesno da će on biti produžen s obzirom da postoji konflikt između njega i rukovodstva kluba.

Marko Nikolić dok je vodio Partizan
Marko Nikolić dok je vodio Partizan foto: Filip Plavčić

Iskusnom stručnjaku ovo je treći mandat na klupi Lokomotive, koju je ukupno trenirao punih 18 godina i vodio je do tri titule prvaka Rusije, odnosno šest nacionalnih kupova. Trenutno Lokomotiva zauzima četvrto mesto u šampionatu Rusije sa 38 bodova, 9 manje od vodećeg Zenita.

Nikolić je u karijeri osim Partizana i Fehervara vodio Rad, Vojvodinu i ljubljansku Olimpiju. Sa crno-belima je osvojio prvenstvo i Kup, a isti uspeh ponovio je i u Mađarskoj sa ekipom Fehervara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportska centrala)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.