Tomić pred Vojvodinu: Nije isto da li smo drugi ili peti!
Foto: Fonet

završnica prvenstva

Tomić pred Vojvodinu: Nije isto da li smo drugi ili peti!

On je dodao da veoma poštuje rezultate koje kao trener pravi Nenad Lalatović i poručio da će crno-beli pokušati da iskoriste mane Novosađana
Objavljeno:

Trener fudbalera Partizan Ivan Tomić poručio je danas da će njegova ekipa učiniti sve da u poslednjem kolu pobedi Vojvodinu, jer nije isto da li se na kraju osvoji drugo ili peto mesto. Novosađani u poslednje vreme igraju odlično, a protiv crno-belih će juriti bodove za izlazak na evropsku scenu. - Želimo da pobedimo na kraju. I naravno da nije sito da li smo drugi ili peti. Šansu će dobiti neki igrači koji nisu bili u Nišu, dok će neki koji su igrali protiv Radničkog odmarati - izjavio je Tomić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

foto: Fonet
On je dodao da veoma poštuje rezultate koje kao trener pravi Nenad Lalatović i poručio da će crno-beli pokušati da iskoriste mane Novosađana. - Ne gledamo mnogo prethodne utakmice. Naš cilj je da njihove vrline zaustavimo, a mene iskoristimo - naveo je Tomić i otkrio da će meč propustiti Gogua, Everton i Šaranov, dok je Stevanović neizvestan. Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 19 sati u Humskoj. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.