UBIJAO JE DO SAD SLAVNE LIČNOSTI: Ubio je ponovo, ali je usput sahranio i celu Seriju A!
Aron Remzi je u nedelju dao gol, a već u ponedeljak, Foto: EPA/Alessandro DI Marco

Prokletstvo se svakako nastavilo

UBIJAO JE DO SAD SLAVNE LIČNOSTI: Ubio je ponovo, ali je usput sahranio i celu Seriju A!

Neki pokušavaju da budu duhoviti u ovim trenucima, a pronašli su i interesantnu "vezu"

Objavljeno: 12:50h

Iako je situacija alarmantna i svakako nije vreme za šalu usled svega što se dešava sa širenjem koronavirusa, opet ponekad i u takvim vremenima je dobro kada vam nešto izvuče osmeh.

Dobro ste upoznati sa time da je zbog epidemije koronavirusa koja se nezadrživo širi Apeninima, cela Italija stavljana u karantin i zabranjeni su svi sportski događaji i utakmice do 3. aprila.

Neki na društvenim mrežama su pokušali da budu duhoviti pa su to povezali i sa čuvenim "Prokletstvom Arona Remzija".

Za one koji ne znaju, a sumnjamo da ih ima mnogo, u pitanju je neobičan splet okolnosti da kad god velški fudbaler postigne gol, u celoj svojoj dosadašnjoj karijeri, neka poznata ličnost, bilo iz sveta sporta, filma, muzike, politike, umre ili pogine.

A pošto je Remzi bio strelac za Juventus u nedeljnom derbiju protiv Intera koji je odigran pred praznim tribinama, a odmah u ponedeljak doneta odluka o suspenziji svih utakmica u Seriji A, mnogi na društvenim mrežama se šale na taj način da je "Remzi ubio celu Seriju A".

Inače, čisto da kažemo da se prokletstvo svakako nastavilo pošto je u ponedeljak preminuo legendarni švedski glumac Maks fon Sidou koga znamo po ulogama u "Igri prestola", "Isterivaču đavola", "Ratovima zvezda"...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.