ZA 12 DANA IZGUBIO PET KILOGRAMA: Bolest 'osušila' srpskog reprezentativca!
Luka Milivojević je imao velikih problema sa zdravljem, Foto: Starsport©

zato ga nije bilo nigde

ZA 12 DANA IZGUBIO PET KILOGRAMA: Bolest 'osušila' srpskog reprezentativca!

Nije mu bilo lako u prethodna dva meseca

Objavljeno:

Težak period je iza Luke Milivojevića koji je imao velikih zdravstvenih problema prethodnih meseci.

Prošle godine su ga prozvali "čovek od čelika" jer je odigrao sve utakmice za Kristal Palas u sezoni, ali sada je situacija potpuno drugačija.

Kapiten Palasa je prvo propustio mečeve sa Arsenalom, Sitijem, Sautemptonom, pa je zaigrao protiv Šefilda i Evertona, a onda ga opet nije bilo protiv Njukasla, dok je duel sa Brajtonom odgledao s klupe, da bi za vikend protiv Votforda ušao u poslednjih 20 minuta.

Luka Milivojević je izgubio mnogo kilograma
Luka Milivojević je izgubio mnogo kilogramafoto: AP/John Walton

Neki su zbog toga posumnjali da više nije u prvom planu kod Roja Hodžsona koji se kleo u Srbina i promovisao ga u lidera i glavnog stuba tima, ali nije tako.

Razlozi su bili zdravstveni.

- Bio sam bolestan prethodnih nekoliko nedelja. Izgubio sam 4,6 kilograma za 12 dana. Bio je to jako težak period za mene. Uspeo sam radeći u teretani da vratim deo kilaže, ali nije lako vratiti se na staru težinu. Najvažnije je da sam sad ponovo zdrav, potpuno spreman, treniram sa 100 odsto mogućnosti i srećan sam što sam se vratio na teren, da pomognem timu - ispričao je Milivojević engleskim medijima sa čime se borio u prethodnom periodu.

Nadamo se da će se stvari uskoro promeniti i da će iskusni vezista ponovo zaigrati u prepoznatljivoj formi, pogotovo sada pred meč baraža za EURO protiv Norveške.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.