NIJE BIO PENAL ZA PARTIZAN: Čim vidim ko sudi, mogu da prepoznam ishod utakmice!
Foto: Printscreen/Youtube

analiza suđenja

NIJE BIO PENAL ZA PARTIZAN: Čim vidim ko sudi, mogu da prepoznam ishod utakmice!

Đurović tako smatra

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana savladali su Radnički golom Đorđe Ivanovića sa bele tačke u 84. minutu.

Nakon utakmice u Humskoj počelo je da se priča o tome da li je jedanaesterac koji je dosudio Novak Simović bio opravdan.

Prema mišljenju sudijskog eksperta Rake Đurovića, penal za Partizan nije postojao.

– Po meni, nije bio kazneni udarac – rekao je Raka Đurović u razgovoru za MaxBet Sport.

– Odmah da kažem, gledao sam snimak i rekao bih da nema ništa od elemenata za kaznu. Protivnički igrač je izbio čistu loptu i u trenutku kada je spuštao nogu, jer ona nije mogla večno da ostane u vazduhu, vidi se da nema nameru da nagazi protivničkog igrača. Čak i da ga je nagazio, konkretno, u ovoj situaciji, nema elemenata za kaznu. Do lopte je na ispravan način prvo došao protivnički igrač. To vam je kao kod ispravnog klizećeg starta, uvek dođe do kontakta, ali nema prekršaja ako se dođe prvo do lopte. I ovde bio bio penal, da je igrač iz Niša promašio loptu.

Raka Đurović
Raka Đurović foto: Damir Dervišagić

– Kada pogledate tabelu, ko protiv koga igra, vi vidite koje su prednosti jedne, pa druge ekipe, kakav rezultat kome znači, šta je bilo u prethodnom kolu, šta u gostima… Čim vidim ko sudi, mogu da prepoznam ishod, ali ne odnosi se to na ovu utakmicu, nego govorim uopšteno. Imali smo situaciju i na Banjici, pre Humske, u utakmici Rad – TSC. Ako gostujući igrači, koji su pobedili, posle meča krenu na sudiju, šta vam to govori – zaključio je Đurović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.