Povratak koji se 226 dana čekao na Marakani!
Stadion "Rajko Mitić", Foto: Starsport©

ponovo na terenu

Povratak koji se 226 dana čekao na Marakani!

Delije su presrećne

Objavljeno:

Posle 226 dana Zvezdin lav se vratio na teren! Branko Jovičić, u pobedi protiv šabačke Mačve (0:3) ušao je u igru u 59. minutu i time iza sebe ostavio težak period oporavka koji traje od krajha jula prošle godine. Nije krio popularni Bakula koliko su mu značile podrške tokom oporavka kao i ovacije navijača kada je ulazio na teren.

Kada je ekonom Stojan Stole Milanović oko 58. minuta pripremao dres sa brojem „3“, to je bio znak da se Bukula konačno vratio na teren.

- Dočekao sam i taj dan da, posle više od sedam meseci i oporavka od teške povrede, kročim na teren u takmičarskoj utakmici. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim svojim saigračima, stručnom štabu na čelu sa Dejanom Stankovićem, kao i navijačima koji su sve vreme bili uz mene. Nije bilo lako, gledano sa ove distance sve je prošlo kao dlanom o dlan i eto ponovo sam na terenu što mi je izuzetno drago. Trudiću se da u budućnosti iznesem sva očekivanja stručnog štaba i daću sve za crveno-beli dres – naglasio je Jovičić.

Osvrnuo se Zvezdin vezista i na sjajne Delije koje su ga aplauzima pozdravili kada je ulazio u igru.

- Sve ovo vreme, navijači Crvene zvezde su bili uz mene. Ne samo uz mene, već uz čitavu ekipu. Danas smo postigli tri pogotka, a to na neki način vraća publiku na stadion. Mnogo mi je drago zbog celokupne podrške koju naši verni navijači pružaju kako meni tako i celom timu. Zaista je bio neopisiv osećaj kada su me aplauzima pozdravili pri ulasku na teren. Imao sam dozu pozitivne treme, veću nego na prvom meču za Crvenu zvezdu, zbog celokupnog povratka jer znam kroz šta sam prošao. Nastavljamo dalje, želim da pozovem navijače da dođu u subotu na rođendansku žurku i da se ponovo radujemo svi zajedno.

foto: FK Crvena zvezda

Popularni Bakula je uveren da će Zvezdina igra biti sve atraktivnija, kao i da veruje da će crveno-beli na kraju slaviti duplu krunu.

- Fudbalski gledano, juče smo ponovo videli „neku novu Zvezdu“ i stil koji naš trener želi da postigne. Verujem da ćemo biti još bolji, jer želimo da igramo napadački, mogli smo da postignemo i više od tri gola. To je ono što stručni štab želi od nas, a na nama je da shvatimo da Zvezda mora da igra napadački, bez straha, ko god bio na suprotnoj strani. To se najbolje videlo i na večitom derbiju u prvom poluvremenu. Iz utakmice u utakmicu je nama lakše, a verujem da ćemo u narednim utakmicama biti još bolji i atraktivniji i da ređamo pobede koje će nam doneti duplu krunu – sa osmehom je završio Zvezdin lav, Branko Jovičić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.