MILIJAŠ ZAMENIO STANKOVIĆA: Nije samo Boaći povređen! Očekuje nas težak teren, ali kako nama, tako i njima!
Nenad Milijaš na konferenciji za medije, Foto: Espreso.co.rs

konferencija za novinare

MILIJAŠ ZAMENIO STANKOVIĆA: Nije samo Boaći povređen! Očekuje nas težak teren, ali kako nama, tako i njima!

Meč je na programu u subotu od 16 časova

Objavljeno: 17:35h
Nikola Husein

Crvenu zvezdu u subotu od 16 časova očekuje novi izazov u Superligi Srbije, rival u 25. kolu je Mačva u Šapcu a pomoćni trener, Nenad MIlijaš najavljuje da su obaveze srpskog šampiona uvek iste.

Dejan Stanković je na konferenciju "poslao" Milijaša, kako bi ispromovisao i ostale članove stručnog štaba koji nemaju baš toliko prilike da razgovaraju sa novinarima.

- Posle derbija i nerešenog rezultata kod kuće, gostujemo Mačvi, gde do sada nismo lako dolazili do pobede. Sigurni smo da neće biti laka ni ova utakmica. Mačva jeste trenutno na poslednjoj poziciji, ali sigurno da i oni imaju neke svoje ciljeve koje će pokušati da ostvare jer se bore za opstanak. Imperativ je pobeda i daćemo maksimum za trijumf. Ne znamo u kakvom je stanju teren, čuli smo da nije savršen, to će nam predstavljati problem, ali opet znamo šta je Crvena zvezda i mi idemo na pobedu kakvi god bili uslovi. Što se tiče zdravstvenog biltena, Vulić ima problem sa skočnim zgloboom, Boaći se povredio još na derbiju, imamo još nekih malih problema, videćemo danas na treningu ko će biti u postavi, a svi će videti sutra kako ćemo izgledati na terenu - istakao je Milijaš.

Nenad Milijaš
Nenad Milijaš foto: crvenazvezdafk.com

Meč sa Mačvom biće sličan kao i onaj u Inđiji.

- Već smo odigrali slične mečeve sa Mačvom. Ne toliko davno su imali istog trenera kao i sada, ispali smo iz kupa u Šapcu, dosta neočekivano. Svesni smo težine i nećemo lagano ući u utakmicu. Jeste teren isti i nama i njima, ne tražim alibi, takvo je vreme u ovo doba godine. Znamo način na koji treba da uđemo u meč, pokušaćemo da ispravimo neke greške iz meča sa Inđijom, a sa druge strane očekujemo sličan meč kao protiv Inđije.

Osvrnuo se nekadašnji kapiten i na povratak Branka Jovičića.

- Branko je sa nama, bio je na klupi na poslednjim utakmicama. Sigurno je da njegov odnos na treningu i u svaličionici pomaže igračima, posebno na terenu. Ekipa oko njega postaje agresivnija, on to donosi svojim ponašanjem, a ja mu želim da što pre počne meč i vrati se na teren.

foto: Starsport©

Asistent u stručnom štabu ističe da je Zvezdin dres dovoljna motivacija svim igračima.

- Iz svog primera, moram da kažem da je motivacija dovoljna kada se obuče dres Crvene zvezde. Ne volim da pričam o motivaciji igračima koji dođu u naš klub, jer su grb i dres dovoljan motiv. Takođe, Stanković pokazuje svojim odnosom kako treba da se ophode prema tome. Bitno je da ulazimo u utakmice koncentrisano od prvog minuta i da odigramo na rezultat. To ćemo pokušati i u Šapcu i verujem u uspeh - podvukao je Nenad Milijaš.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.