OPERISAN NEMANJA VUČIĆ: Zbog strašne povrede, morao je da ide čak do Turske!
Nemanja Vučić operisan u Turskoj, Foto: FK Voždovac

ŽELIMO MU BRZ OPORAVAK

OPERISAN NEMANJA VUČIĆ: Zbog strašne povrede, morao je da ide čak do Turske!

Isti doktor je prošle godine operisao i Lazara Zličića koji se nakon identične povrede zahvaljujući doktoru Taseru vratio na teren u roku ranijem od predviđenog

Objavljeno: 16:22h

Fudbaler FK Voždovca Nemanja Vučić uspešno je operisan u Adžibadem Fulija bolici u Turskoj. Vučić je nakon povrede ligamenata kolena morao da se podvrgne zahvatu u najpoznatijoj bolnici koja sanira ove vrste sportskih povreda i prema prvim prognozama, zahvat je prošao u najboljem redu!

Podsetimo, Vučić se povredio u utakmici 22. kola Superlige Srbije u kojem je Voždovac bio domaćin ekipi Spartaka iz Subotice. Iako na prvi pogled povreda nije izgledala ozbiljno, detaljni pregledi pokazali su da je u pitanju povreda ligamenata kolena.

U Adžibadem Fulija bolnici na odeljenju ortopedije i traumatologije, nakon detaljne kontrole mladog Vučića operisao je svetski priznat doktor Prof. dr Omer Faruk Tašer.

- Urađena je operacija rekonstrukcije prednjih ukrštenih ligamenata i rekonstrukcije meniskusa. Operativni zahvat je uspešno odrađen i nema sumnje da će uz odgovarajuću fizikalnu terapiju Nemanja uskoro moći da se vrati svojim obavezama koje ga čekaju u klubu - zadovoljan je bio Prof. dr Omer Faruk Taser nakon odrađene operacije.

Isti doktor je prošle godine operisao i Lazara Zličića koji se nakon identične povrede zahvaljujući doktoru Taseru vratio na teren u roku ranijem od predviđenog, i već je nezamenljivi šraf u igri Voždovca, te nema sumnje da će tako biti i ovog puta kada je u pitanju mladi Vučić koji je ove zime pristigao u redove Zmajeva iz Vojvodine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.