PRVE TUMBAKOVIĆEVE REČI POSLE ŽREBA ZA LIGU NACIJA: Posebno se osvrnuo na jedan zanimljiv podatak!
Ljubiša Tumbaković, Foto: Starsport©

POSLUŠAJTE SELEKTORA

PRVE TUMBAKOVIĆEVE REČI POSLE ŽREBA ZA LIGU NACIJA: Posebno se osvrnuo na jedan zanimljiv podatak!

Srbija će u drugoj sezoni Lige nacija igrati u Grupi tri Lige B sa Rusijom, Turskom i Madjarskom

Objavljeno:

Selektor srpskih fudbalera Ljubiša Tumbaković rekao je da je reprezentacija danas dobila tešku grupu na žrebu Lige nacija, ali da trenutno razmišlja samo o baražu sa Norveškom.

- Dobili smo tešku grupu jer igramo protiv dve selekcije koje su izborile plasman na Evropsko prvenstvo, a Madjarska je selekcija koja iz godine u godinu napreduje. Medjutim, naš akcenat u ovom trenutku je na ono što nas očekuje 26. marta u Oslu. Imaćemo dovoljno vremena da razmišljamo o takmičenju u Ligi nacija - rekao je Tumbaković posle žreba.

Tumba
Tumba foto: Starsport©

Srbija će u drugoj sezoni Lige nacija igrati u Grupi tri Lige B sa Rusijom, Turskom i Madjarskom.

- Interesantno je da Srbija, od 2006. godine i osamostaljenja, nije bila u grupi za neko veliko takmičenje sa ovim selekcijama. Ovo će biti lepa prilika da se izmerimo. Uostalom do kraja godine nas očekuju tri utakmice sa Rusijom, u junu prijateljski meč, a onda dva duela u Ligi nacija - kazao je Tumbaković.

Po njegovim rečima, Liga nacija je opravdala svoje formiranje i sada već postojanje.

- Nama će svakako biti izazov da se borimo za plasman u A diviziju i mečeve protiv najjačih evropskih selekcija. Ponavljam, ipak, grupa je veoma teška, ozbiljna, verovatno najkvalitetnija u B diviziji. Imaćemo vremena da se fokusiramo na te duele, jer sada je prioritet Norveška - istakao je Tumbaković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.