Turci krenuli u hajku na Srbe: Hoće da proteraju Tošića i Markovića iz zemlje! (FOTO)

SMETAJU IM TRI PRSTA

Turci krenuli u hajku na Srbe: Hoće da proteraju Tošića i Markovića iz zemlje! (FOTO)

Ponašanje srpskih reprezentativaca tokom meča protiv Albanije izazvalo je dramu među turskim navijačima i medijima koji naše igrače nazivaju nacionalistima
Objavljeno:

Turci su otvorili lov na srpske fudbalere! Turski mediji i navijači su pokrenuli svojevrsnu hajku protiv Duška Tošića i Lazara Markovića zbog kako oni smatraju isticanja nacionalističkih obeležja tokom utakmice između Albanije i Srbije. Medijima na Bosforu i navijačima je prvo zasmetao tvit Lazara Markovića "Kosovo je Srbija" i vrlo brzo mu je stigao veliki broj uvredljivih komentara zbog čega je na kraju bio prinuđen da obriše to sa svog Tviter profila. Duško Tošić je izazvao još veći gnev prilikom proslave gola u Elbasanu kada je sa tri uzdignuta prsta potrča u zagrljaj Aleksandru Kolarovu. Turci pišu da je to nacionalistički simbol i te da vređa žrtve rata u Bosni, a našeg defanzivca nazivaju "četnikom".

Dado Đilas
Novinari u ovoj zemlji su otišli čak toliko daleko da su zatražili i od njihovih klubova Fenerbahčea i Bešiktaša da ih otpuste i oteraju iz zemlje. Zbog svega toga Tošić je na svom profilu na Instagramu pokušao da nedokazanim ljudima objasni da tri prsta nemaju veze sa nacionalizmom i da mnogi veliki sportisti iz Srbije podižu tri prsta poput Vlada Divca i Novaka Đokovića kačeći njihove slike.

A photo posted by Dusko Tosic (@duskotosic) on


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.