DEGENEK KAŽE DA JE PARTIZAN IMAO SREĆE: Da smo im dali gol, bilo bi mnogo gadno za njih! Branili su se 90% utakmice
Miloš Degenek pred novinarima posle 162. Večitog derbija, Foto: Adria Media TV

Utisci posle derbija

DEGENEK KAŽE DA JE PARTIZAN IMAO SREĆE: Da smo im dali gol, bilo bi mnogo gadno za njih! Branili su se 90% utakmice

Štoper crveno-belih ističe da je očekivao agresivniju igru večitog rivala

Objavljeno:

Crvena zvezda i Partizan su odigrali bez golova u 162. Večitom derbiju odigranom na Marakani.

Branilac titule je bio bolji rival u ovom meču i pokazao veću želju za pobedom, što je apostrofirao i štoper Miloš Degenek po završetku utakmice.

- Mislim da se u prvom poluvremenu apsolutno ništa nisu pitali. Trebalo je da damo gol. Da smo dali gol i tako otvorili utakmicu mislim da bi ovo veče bilo lepo za nas, a mnogo gadno za njih. Njihova sreća što nismo dali gol. Sve u svemu, mi imamo 11 bodova prednosti. Nije trebalo da mi jurimo rezultat, nego oni. Vidi se da nisu imali neku želju da pobede. Mi smo zadovoljni, ali bili bi smo srećniji da smo pobedili, što smo zaslužili.

Kako je rekao, bio je pomalo iznenađen taktikom crno-belih da ne jure pobedu, već da igraju na "čekanje".

- Izlazili smo non-stop, kad god su bili prekidi da bismo pomogli da damo gol. Oni su se branili 90% utakmice. Oni su verovatno čekali neku našu grešku koja nije došla. Ima još fudbala da se igra. Biće novi derbi.

- Nisu me nešto iznenadili, ali sam očekivao da će izaći agresivnije i da jure pobedu, jer njima je bilo bitno da pobede nas i da smanje bodovnu prednost. Nisu uspeli. Mnogo je 11 bodova razlike. Nisu nas iznenadili što su se branili.

Miloš Degenek u duelu sa Sadikom
Miloš Degenek u duelu sa Sadikomfoto: Starsport©

Crvena zvezda i treći derbi zaredom nije postigla gol, ali to prema rečima Degeneka ne stvara neki pritisak njima pred ovakve utakmice.

- Ne, nemamo pritisak i tenziju to što nismo postigli gol u poslednja tri derbija. Bar meni lično ne, a nijednom igraču u svlačionici ne deluje da postavlja pritisak. Niti nam je to nešto problematično. Mi dajemo golove kad možemo i gde trebamo. Da ne dajemo golove ne bismo imali 11 bodova prednosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.