KLOP SMOREN POSLE PORAZA: Mi nismo najbolji tim u istoriji Premijer lige!
Jirgen Klop, Foto: EPA/Noushad Thekkayil

prekinut niz

KLOP SMOREN POSLE PORAZA: Mi nismo najbolji tim u istoriji Premijer lige!

- Oni su uradili ono što su želeli, a mi nismo. Tako je u fudbalu

Objavljeno:

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da njegova ekipa večeras nije igrala dobro protiv Votforda, ali da je na pravi način prihvatila poraz.

"Oni su uradili ono što su želeli, a mi nismo. Tako je u fudbalu. Prvo poluvreme je bilo teško, imali smo loptu, ali nismo bili u dobrim pozicijama za dodavanje, za završetak akcije, protiv zaista dobre, organizovane ekipe, koja je bila vrhunski pripremljena za ovu utakmicu", rekao je Klop, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Liverpul je izgubio od Votforda sa 0:3 i prekinuo niz od 44 utakmica bez poraza u Premijer ligi. To je prvi poraz Liverpula ove sezone u Premijer ligi.

"Moraš to da prihvatiš, nije lako, ali to je dokaz da večeras nismo bili dovoljno dobri. Uvek je teško, ali na kraju moramo da prihvatimo poraz. U utakmici moraš da se boriš. Gubili smo 0:3, ali smo i dalje pokušavali, nije bilo glupih situacija u kojima se neko iznervira i pokuša da šutne nekoga. Ako pobediš dobro je, ako izgubiš, pokušaj to da uradiš na pravi način, uradi to kao muškarac", naveo je Klop.

- Moji momci su napravili toliko rekorda... Ne možete rušiti rekorde samo zato što bismo to hteli. Potrebne su dobre igre. Mi danas nismo bili dobri. I ne možemo više za sebe da tvrdimo da smo najbolji tim u istoriji Premijer lige, jer večeras jednostavno nismo bili dovoljno dobri. Izgubili smo. Možda će neki novi rekordi doći u budućnosti - rekao je Klop.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.