Delije sanjaju: Optimistični Grof Božović veruje u čudo i veliko iznenađenje!

Trener godine

Delije sanjaju: Optimistični Grof Božović veruje u čudo i veliko iznenađenje!

Na pitanje kako utešiti one igrače Zvezde koju nisu u najboljem timu, Božović je uz osmeh rekao "Imaju sledeću sezonu da se dokažu i da uđu u najbolji izbor"
Objavljeno: 21:23h

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je ponosan na svoje fudbalere koji su izabrani u najbolji tim Superlige Srbije i dodao da oni koji u tome nisu uspeli imaju narednu sezonu da se dokažu. Dominacija: U idealnom timu Superlige sedam igrača Zvezde i samo jedan Partizanov! (VIDEO) - Ponosan sam na svoje igrače koji su izabrani u najbolji tim. Ponosan sam jer su ih izabrale njihove kolege iz Superligi. Oni su najmerodavniji da odrede ko je najbolji... Drago mi je što sam i ja izabran - rekao je Božović novinarima u hotelu Metropol.

Fudbaleri Zvezdi dominirali su na današnjem proglašenju najboljih ove sezone u Super ligi Srbije, po izboru igrača koji je organizovao sindikat Nezavisnost. Maestralne makazice bivšeg igrača Zvezde proglašene za gol sezone! (VIDEO) Za najboljeg igrača proglašen je napadač crveno-belih, najbolji strelac lige Ugo Vijeira, dok je Miodrag Božović trener godine. U timu godine su još i golman Damir Kahriman, štoper Aleksandar Luković, levi bek Luis Ibanjes, vezni fudbaleri Mičel Donald, Marko Grujić i Aleksandar Katai. Na pitanje kako utešiti one igrače Zvezde koju nisu u najboljem timu, Božović je uz osmeh rekao "Imaju sledeću sezonu da se dokažu i da uđu u najbolji izbor". - Svi koji su izabrani imaju kvalitet i zasluženo su tu - rekao je Božović. On je izrazio nadu da će Zvezda naredne sezone napraviti iznenađenje u Evropi. - Moramo što bolje da se spremimo za Evropu, da se još više uigramo, što naravno zavisi i od pojačanja, ali i od vere da možemo napraviti nešto, jer onaj ko veruje može nešto i da napravi. Svedoci smo da su u sportu moguća velika iznenađenja, tako da se nadam da ćemo mi napraviti iznenađenje naredne sezone - rekao je Božović. (Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.