POČEO SAM DA IGRAM FUDBAL ZBOG BANDI: Mnoge igrače su vodili dileri droge! Video sam pištolje i tuče noževima...
Traore u duelu sa Sonom, Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Zanimljiva priča

POČEO SAM DA IGRAM FUDBAL ZBOG BANDI: Mnoge igrače su vodili dileri droge! Video sam pištolje i tuče noževima...

- Ja, moj brat i jedan prijatelj iz Dominikane smo bili vrbovani da se učlanimo - rekao je momak rodom iz Malija

Objavljeno:

Fudbaler Vulverhemptona Adama Traore otkrio je zanimljive detalje svog odrastanja, u kojem je bilo svega, od tuča do pištolja i noževa.

Traore je poreklom iz Malija, ali je živeo u predgrađu Barselone. Engleski tim gostuje Espanjolu u Ligi Evrope, pa je tim povodom dao interesantan intervju.

- Roditelji su me dali na fudbal jer su hteli da radimo na disciplini koja postoji u sportu i to nam se dopadalo i na to smo se fokusirali. Tamo gde sam ja odrastao, postojale su mnoge teškoće, problemi i bilo je dosta bandi. Ja, moj brat i jedan prijatelj iz Dominikane smo bili vrbovani da se učlanimo. Pripadnost bandi je bilo veoma popularno tada, ali moj brati i ja smo imali drugačiji način mišljenja i hteli smo da budemo fudbaleri. Nismo hteli da budemo članovi bande i da se svakodnevno tučemo - rekao je Adama Traore i dodao:

- Među bandama su postojala rivalstva i stalno su se tukli. Video sam pištolje i tuče bejzbol palicama, noževima, flašama, bilo je svega. Dobijao sam i ja batine takođe, ali viđao sam mnoge mlade koji su bili talentovani za fudbal kako su dozvoljavali da ih vode bande i dileri droge.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.