PRVENAC BOJANA MATIĆA: Sve ono o čemu sam sanjao, stadion, Humska, Partizanov dres, navijači...
Bojan Matić, Foto: Starsport©

nakon pobede nad proleterom

PRVENAC BOJANA MATIĆA: Sve ono o čemu sam sanjao, stadion, Humska, Partizanov dres, navijači...

Pokazao je da bi mogao da bude pravo pojačanje

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Bojan Matić rekao je da je srećan zbog svog prvog gola za crno-bele i dodao da je pobeda protiv Proletera važna pred "večiti" derbi sa Crvenom zvezdom.

"Bitna i važna pobeda zbog kiksa u Senti, a za koji dan nas očekuje derbi sa Crvenom zvezdom. U taj meč ulazimo motivisani, ali kao i uvek hladne glave i vrelog srca. Nadam se da ćemo se na kraju utakmice radovati sa našim navijačima, ali nam svakako predstoji najmanje 90 minuta prave borbe na terenu. To će biti moj prvi derbi, pa je logično da ga jedva čekam", rekao je Matić za klupski sajt.

Partizan je juče pobedio Proleter sa 3:0, u utakmici 23. kola Super lige Srbije. Golove su postigli Lazar Marković, Bojan Matić i Nemanja Miletić.

"Moj prvenac, osećaj je neverovatan. Sve ono o čemu sam sanjao, stadion, Humska, Partizanov dres, navijači... Voleo bih da ih je bilo više, ali zaista je bilo u jednom trenutku toliko hladno da zahvaljujem sjajnoj publici koja nas je i po takvom vremenu bodrila", naveo je Matić.

On je prvi gol postigao u 21. minutu, ali je poništen zbog ofsajda, ali je ubrzo ponovo zatresao mrežu.

"Sjajnu loptu sam dobio od Rajka Brežančića koji je na utakmici imao par asistencija, tako da je moje bilo samo da sprovedem loptu u gol, što sam učinio .Igrali smo muški, onako kako je trener Savo Milošević tražio od nas, jednostavno svi smo odigrali po dogovoru i pobedili", naveo je Matić.

BONUS VIDEO:

(Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.