BEN PRETI PARTIZANU: El Fardu Ben ima poruku za Večitog rivala!
El Fardu Ben, Foto: Starsport©

posle pobede

BEN PRETI PARTIZANU: El Fardu Ben ima poruku za Večitog rivala!

- Želim da pogodim mrežu večitog rivala - rekao je najbolji strelac Superlige Srbije

Objavljeno:

Igrao se 75. minut kada je napadač iz Komora probio bunker koji su postavili fudbaleri Inđije i poslao loptu u rašlje gola koji čuva Preković. Ipak, pogodak Bena nije bio dovoljan za trijumf Crvene zvezde, već je meč završen 1:1, a fudbaler koji je i u prošlom kolu bio strelac ističe da ga samo pobede zanimaju.

- Zaista težak meč. Hteli smo da pobedimo. To nam je uvek cilj, tako da ne možemo da budemo zadovoljni remijem. Promenili smo pristup na poluvremenu, imali dosta šansi u drugom delu igre, postigli i pogodak, mogli i još jedan, ali ipak je meč završen nerešenim rezultatom. Bili smo dobri u drugom poluvremenu, ali smo morali da pobedimo. Nadam se da ćemo trijumfovati u narednom meču i nastaviti da koračamo ka tituli.

Ben, koji je i u prošlom kolu protiv Vojvodine postigao pogodak - na svojoj koti ima 11 golova, što ga čini najboljim strelcem Crvene zvezde u Superligi.

- Drago mi je što sam postigao pogodak, to je zadatak svakog napadača. Trudim se da pomažem timu na razne načine. Voleo bih da postignem gol i u narednom meču. Očekuje nas derbi u nedelju i spremni smo. Kažem, želim da pogodim mrežu večitog rivala, ali najvažnije je da pobedimo i osvojimo nova tri boda - zaključuje Ben.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.