NDŽAI RASKINUO UGOVOR, PA OPLEO PO PARTIZANU: Zbog pogrešnog lečenja su oterali doktora, dugovali mi pare...
Musa Ndžai je za norveške medije pričao o boravku u Partizanu, Foto: Espreso

Milošević nije znao da postojim

NDŽAI RASKINUO UGOVOR, PA OPLEO PO PARTIZANU: Zbog pogrešnog lečenja su oterali doktora, dugovali mi pare...

"Norveški Nejmar" očigledno krivi sve druge za neuspeh među crno-belima, osim sebe

Objavljeno:

Musa Ndžai je raskinuo ugovor sa Partizanom, što je on potvrdio u izjavi za norveške medije, iako odavno niti je viđen, niti ga je iko pominjao u Humskoj.

Pre godinu dana došao je sa nadimkom "Norveškog Nejmara" i epitetima velikog driblera, ali apsolutno ništa od toga nije pokazao ni na treninzima, ali ni za 14 minuta igre protiv Radničkog iz Niša i ona 3 minuta u Večitom derbiju.

Ali krivicu za to, ako je suditi po njegovim izjavama, uopšte ne preuzima na sebe, već je svaljuje na ljude iz Partizana, pa između ostalog i na doktora Iliju Rosića, koji je do proleća 2019. godine bio angažovan u Humskoj.

Musa Ndžai je odigrao samo 2 utakmice za Partizan
Musa Ndžai je odigrao samo 2 utakmice za Partizanfoto: Partizan.rs/miroslav Todorović

- Povredio sam se posle samo mesec dana od dolaska. Klupski lekar je pogrešno postavio dijagnozu, a čim su za to saznali ljudi iz Partizana su ga oterali, iako je radio za njih 20 godina. Aposolutno j... Taj doktor je na kraju došao kod mene da se isplače, kaže kako nije bila njegova greška - počeo je da se jada norveškim novinarima Ndžai.

Međutim, očito je zaboravio na to u kakvoj je fizičkoj spremi došao na zimske pripreme prošle godine, da nije mogao da izdrži ritam treninga, jer "nije navikao" i da je odradio jedva nekoliko treninga pre nego što je prebačen među povređene i od tada više vremena provodio u ambulanti.

- Imao sam upalu mišića, bol se protezao sve do kuka, zahvatio je kost. Morao sam na dvomesečno bolovanje kako bih se oporavio. Kad sam se vratio na teren, dosta toga se promenilo. Trener koji me je tražio dobio je otkaz. Isto kao i sportski direktor. Novi šef stručnog štaba je zaboravio da postojim, nije ga uopšte interesovalo šta radim na treninzima - priča Ndžai.

Musa Ndžai je optužio doktora Iliju Rosića za pogrešnu dijagnozu
Musa Ndžai je optužio doktora Iliju Rosića za pogrešnu dijagnozufoto: FK Partizan

Međutim, i tu je malo "pobrkao lončiće" s obzirom da Bata Mirković nije dobio otkaz, već je sam podneo ostavku, kao i sportski direktor Ivica Iliev, koji međutim nije prestao da dolazi u Humsku i na Teleoptik.

Norvežanin poreklom iz Gambije je ispričao i da mu se dugovao novac zbog čega se žalio FIFA.

- Dugovali su mi novac. Baš veliki iznos. Podneo sam žalbu FIFA, imali su rok od tri dana da mi daju raskid i isplate sredstva koja sam potraživao. Kad su me isplatili, odlučio sam da pričam sa trojicom direktora i advokatom o svom statusu. Iako sam imao dobre ljude oko sebe, osetio sam da je trebalo sam da se pojavim na sastanku. Bilo je čudno, ali su mi garantovali da se ništa slično neće ponoviti. Rekao sam im da imaju dve opcije: da mi dozvole da treniram do leta i tako rehabiltujem karijeru novom pozajmicom ili transferom ili da odmah raskinemo ugovor.

Musa Ndžai je raskinuo ugovor s Partizanom
Musa Ndžai je raskinuo ugovor s Partizanomfoto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Sudeći po ovome što govori iz Srbije ne nosi lepo iskustvo, ali ne žali što je bio deo Partizana.

- Ne žalim što sam potpisao za Partizan. Naučio sam dosta toga tokom vremena provedenog u Srbiji. Da mi je stalo samo do novca, ostao bih. Verovatno ne bih bio plaćeniji nego u Norveškoj, ali sam zaradio dovoljno da mogu na miru da se posvetim karijeri - ispričao je Ndžai.

Trenutno čeka novi angažman i nada se ponudi nekog norveškog kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.