IVIĆEVA MAMA JE DOBILA OTKAZ JER ĆE NJEN SIN ZAIGRATI ZA KOSOVO I OBOJE SU SE OGLASILI! Ovo je njihova ispovest!
Ilija Ivić, Foto: Printscreen

OGLASILI SE

IVIĆEVA MAMA JE DOBILA OTKAZ JER ĆE NJEN SIN ZAIGRATI ZA KOSOVO I OBOJE SU SE OGLASILI! Ovo je njihova ispovest!

- Pritisak je veliki, ali ja sve to gledam sportski, kroz fudba

Objavljeno:

Ilija Ivić je podigao veliku prašinu nakon što je odlučio da zaigra za selekciju Fudbalskog saveza Kosova.

On se ponovo oglasio i istakao da oseća veliki pritisak.

"Pritisak je veliki, ali ja sve to gledam sportski, kroz fudbal. Želim da napredujem što ću pokazati na terenu i videće se sve. Neko svakako ceni moj rad, a što se tiče politike, uopšte me ne dotiču komentari, razne smicalice. Ja samo želim da napredujem, da igram fudbal i to je to", rekao je Ivić.

Isto žele i Ilijini roditelji, uprkos tome što je njegova majka Tanja ostala bez posla. Za Glas Amerike kaže da je zvaničan razlog za otkaz u kulturno-prosvetnom centru u Gračanici, koji funkcioniše u sistemu Srbije - tehnološki višak. Nezvanično joj je, dodaje, rečeno da je razlog upravo poziv njenom sinu da nastupi u reprezentaciji Kosova.

"Malo mi je teško stvarno da pričam o ovome, ali smatram da ništa nismo pogrešili. Zaista ništa. Jer kada mogu pojedini ljudi da rade u institucijama svim kosovskim, počevši od poslanika, pa nadalje do najnižih instanci, smatram da nismo zaista ništa pogrešili i da želimo da pružimo maksimalnu podršku. Ovo je sport, ovo nije politika", kazala je Tanja Ivić za Glas Amerike.

Iako neko sme, a neko ne sme da "igra" u taboru koji Srbija zvanično ne želi da prizna, sličan epilog očekuje i Ilijin otac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.