TOMANE PRIČAO O POVRATKU U PORTUGAL: Teško da će se Delijama svideti ove njegove reči!
Tomane, Foto: Starsport©

ZA MEDIJE IZ SVOJE ZEMLJE

TOMANE PRIČAO O POVRATKU U PORTUGAL: Teško da će se Delijama svideti ove njegove reči!

Tragičar one pirejske noći pričao je za medije u domovini

Objavljeno:

U intervjuu za jedan portugalski medij, napadač Crvene zvezde Tomane je otkrio da nema ambicije da se vraća u domovinu u ovom trenutku.

Trenutno je van stroja zbog povrede, a letos je stigao u Zvezdu iz portugalske Tondele i nije opravdao očekivanja na Marakani, iako je imao nekoliko dobrih partija, ali i nekoliko katastrofalnih.

- Namera mi nije da se uskoro vratim u Portugal, ali može da se dogodi da i sledeće godine budem u Portugalu. Zavisi od mnogo toga, ali moj cilj je da budem četiri, pet godina u inostranstvu jer se finansijski ne isplati biti u Portugalu. Nažalost, u našoj zemlji ne mogu da plate ono što je slučaj u Srbiji - rekao je Tomane i iskreno, iznenadio nas činjenicom da u Portugalu daju manje plate nego u Srbiji. Pitanje je kako će Delije reagovati na ovo "trbuhom za kruhom" razmišljanje...

Prvu polusezonu u dresu šampiona Srbije obeležio je promašeni penal u utakmici Lige šampiona protiv Olimpijakosa u Pireju, na šta se Tomane osvrnuo.

- Fudbal je trenutak, naučio sam to u prošlosti i ne treba razmišljati o budućnosti. Imam trogodišnji ugovor. Moja ambicija je da ostanem van zemlje nekoliko godina, ali videćemo šta će se dogoditi - zaključio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.