So na Partizanovu ranu!
Zoran Tošić, Foto: Starsport©

odjek meča

So na Partizanovu ranu!

Vest koja se uopšte neće svideti Grobarima

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana su na jedvite jade uspeli da obezbede bod protiv TSC-a na gostovanju u Senti, pošto su u 90. minutu sa bele tačke stigli do izjednačenja.

Da stvar bude gora po Partizan ekipa iz Bačke Topole je prema rečima prvog čoveka tog kluba igrala sa rezervnim sastavom. Predsednik TSC-a Janoš Žemberi je istakao novajliji u Superligi Srbije nedostajalo čak pet fudbalera.

- Bod, izboren sa gotovo rezervnim sastavom, nosi ogromnu težinu u sebi. Nedostajala su nam petorica fudbalera u poslednjoj liniji, upražnjeno mesto morao je čak da popunjava jedan od napadača. Posle svega, ne mogu da se otmem utisku – zaslužili smo pobedu - poručio je on, a prenosi ''Žurnal''.

Žemberi nije želeo da komentariše jedanaesterac za Partizan.

- Neka taj detalj ostane u domenu procene sudija. Ne bih širio priču... Često nam se dešavaju ovakvi slučajevi, da gubimo bodove u poslednjim minutima. Utakmica je završena kad sudija svira kraj. Žao mi je što dobru igru nismo krunisali pobedom, međutim, i ovako je dobro. Pokazali smo da TSC ima snage za borbu sa najboljima - kazao je Žemberi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.