Specijalno iznenađenje za Delije pred derbi!
Foto: Starsport©

superliga srbije

Specijalno iznenađenje za Delije pred derbi!

Vest koja će se svideti svim navijačima Crvene zvezde

Objavljeno:

Crveno-beli dočekuju Vojvodinu u derbiju 22. kola Superlige Srbije, a klub je spremio iznenađenje za svoje verne navijače.

Svaki vlasnik sezonske karte za mečeve Crvene zvezde može preuzeti jednu dodatnu besplatnu kartu za tribinu i sektor za koji ima kupljenu sezonsku kartu. Takođe, moguće je izvršiti zamenu i umesto te, uzeti kartu za tribinu sa istom ili nižom cenom, javlljaju iz kluba.

Mogućnost preuzimanja dodatnih besplatnih karata ne važi za vlasnike besplatnih i sponzorskih sezonskih karata. Sa druge strane, porodične sezonske karte, uključujući nosioca i dodatne karte za decu ne tretiraju se kao besplatne i za svaku od njih moguće je preuzeti dodatnu besplatnu kartu.

Preuzimanje ovih karata na blagajni stadiona moguće je uz sezonsku kartu za tekuću sezonu. Moguće je preuzeti kartu i za drugu osobu uz pokazivanje sezonske karte i kopije ličnog dokumenta vlasnika. Kao kopija se priznaju kopija na papiru ili slika ličnog dokumenta na mobilnom telefonu.

Slobodna prodaja karata za večiti derbi počeće u sredu 26. februara 2020. o čemu će klub blagovremeno detaljnije obavestiti javnost.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.