MILOŠEVIĆ JE IMAO ŠTA DA PORUČI LJUDIMA IZ KK PARTIZANA: Ostoja Mijailović mu je odmah uzvratio istom merom!
Savo Milošević i Ostoja Mijailović, Foto: Nemanja Nikolić, Beta

KOMUNIKACIJA MEĐU SEKCIJAMA

MILOŠEVIĆ JE IMAO ŠTA DA PORUČI LJUDIMA IZ KK PARTIZANA: Ostoja Mijailović mu je odmah uzvratio istom merom!

Bilo je dosta problema na relaciji između KK i FK u poslednjih tri godine

Objavljeno:

Bilo je nesuglasica u bliskoj prošlosti između fudbalske i košarkaške sekcije Partizana. Odapinjano je dosta teških reči između funkcionera crno-belih FK i KK, ali čini se da se stvari polako menjaju na bolje, ili se bar, ako ništa, kreću sa mrtve tačke.

Na pres konferenciji održanoj ovog popodneva na sportskom centru Teleoptik pred subotnji duel sa TSC u Senti od 16 časova, osim toga što je komentarisao mnoge fudbalske stvari, imao šta da poruči i košarkaškom klubu posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća.

- Pre nego što počnem, da kažem normalni deo, želim da košarkašima KK Partizan čestitam osvojen Kup. Nisam se obraćao javnosti poslednjih dana, tako da... U jednoj sjajnoj utakmici i ambijentu, Partizan se vraća na one visine na kojima smo navikli da bude i jako mi je drago. Inače volim košarku i to je sport koji sam praktikovao odmalena kao i fudbal i drago mi je da vidim košarkaški klub tamo gde mu je mesto - rekao je Milošević.

Ubrzo mu je na te reči stigao i odgovor od predsednika KK Partizan Ostoje Mijailovića.

- Čestitke od najbližih iz familije su uvek najdraže. Hvala, Savo, u ime svih iz KK Partizana - napisao je Mijailović na Tviteru.

Videćemo da li u Humsku stižu dani nekih boljih odnosa nego što je to slučaj bio u periodu od prethodne tri godine, kada se sadašnja uprava FK usprotivila izboru Ostoje Mijailovića za predsednika KK.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.