ENFILD U PANICI: Karijus se vraća u Liverpul!
Loris Karijus, Foto: EPA/Sedat Suna

NAVIJAČI REDSA TO NE ŽELE

ENFILD U PANICI: Karijus se vraća u Liverpul!

Izgleda da će se ovakav scenario stvarno i dogoditi

Objavljeno:

Nikada mu navijači Liverpula neće oprostiti onu katastrofu u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida, kada su Redsi poraženi isključivo njegovom zaslugom, a kako stvari stoje, ni ljudi iz Bešiktaša nisu mu ništa naklonjeniji.

Navodno, prema pisanju Atletika, Loris Karijus se ovog leta vraća na Enfild, jer mu ističe dvogodišnja pozajmica, koju crno-beli sa Bosfora ne žele da produže, tačnije, nije im u interesu da otkupe njegov ugovor.

Nemac je odmah posle tog finala, na leto 2018 godine pozajmljen Turcima, u ugovoru u "zajmu" postojala je opcija da ga na kraju otkupi, ali od toga neće biti ništa.

Karijus je u Istanbulu od tada bio standardan među stativama, igrao je čak 66 puta, ali umesto da doprinese ekipi premijerligaškim iskustvom, bivši golman Majnca je nekoliko puta doslovno upropastio ekipu.

Čuvar mreže je u iznenađujućem porazu Bešiktaša od Erzuruma u turskom kupu ponovo napravio neshvatljivu grešku, posle čega se našao na udaru navijača (opet...) i čini se da će njegovom životu na Bosforu uskoro doći kraj.

Zbog ovakvih priča, i navijači Liverpula su u panici, ali ne bi trebalo da budu, jer će Karijus odmah po dolasku na leto verovatno samo biti prosleđen negde, ili pak prodat, ukoliko to posle ovolikog broja kikseva uopšte bude i želeo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.