Ubedljiva Crvena zvezda nošena Kataijem demolirala Radnik u Surdulici! (FOTO) (VIDEO)

Superliga, 6. kolo plej-ofa

Ubedljiva Crvena zvezda nošena Kataijem demolirala Radnik u Surdulici! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš portal
Objavljeno: 20:58h

Fudbaleri Crvene zvezde nisu dozvolili iznenađenje na meču šestog kola plej-ofa Superlige Srbije pobedom nad Radnikom u Surdulici rezutatom 4:1. Novi kiks Lukovića: Katastrofalna greška kapitena Zvezde donela Surduličanima ranu prednost! (VIDEO)

Delije besne na sudiju: Zvezda u Surdulici dva puta oštećena za penal!? (VIDEO) Domaći tim bolje otvara meč i u prvih deset minuta kidiše na gol protivnika i stvara nekoliko dobrih šansi. Nagrada za kvalitetnu igru stiže već u desetom minutu kada je precizan bio Miloš Deletić posle teškog kiksa Aleksandra Lukovića. Taj pogodak je trgao izabranike Miodraga Božovića koji su polako počeli da preuzimaju stvari u svoje ruke. Posle dve diskutabilne sudijske odluke u korist domaćih i dobre šanse za Stojanovića, gosti konačno poravnavaju rezultat. Iskosa sa desne strane iz slobodnog udarca centrirao je Ristić, a na sjajan način loptu zahvata Katai i trese mrežu golmana Radnika. Taman kada su gledaoci pomislili da će se na pauzu otići nerešenim rezultatom, ali ponovo je Katai bio precizan odličnim udarcem sa oko 17 metara u 45. minutu. Stvarali su domaći šanse u nastavku, ali nije bilo koncentracije u završnici. Sa druge strane, ekipa Miodraga Božovića je bila znatno ozbiljnija pa je do kraja meča postigla još dva pogotka - preko Vijeire u 56. i Orlandića u 89. minutu. Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz Espreso.co.rs! Meč je završen! Ubedljiva pobeda šampiona Srbije! 89' Gooooooool! Petar Orlandić stavlja tačku na meč! 77' Katastrofalan promašaj Stojanovića koji je prebacio ceo gol sa pet metara!

56' Gooooooool! Vijeira pokazuje da poseduje neverovatan njuh za gol!
45' Prvo Poluvreme je završeno! Dobar meč u Surdulici! 45' Goooooooool! Taman kada se mislilio da će Radnik sa iznenađujućim rezultatom na odmor, Aleksandar Katai se javio i fenomenalno probušio golmana Ristića - 2:1!
37'
30' Goooooooool! Poravnava Katai na 1:1 posle centaršuta Ristaća iskosa sa desne strane!
26'
22'
10' Gooooooooooool!!! Poklonio je Luković pogodak momcima iz Surdulice. Njegovo poigravanje iskoristio je Deletić i savladao Kahrimana - 1:0!
4'
Utakmica je počela! 18:30 RADNIK Crvena zvezda

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.