BEN JE LJUT NA STANKOVIĆA? Deki otkrio na koga ne računa, pa poslao poruku Nenadu Lalatoviću!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

konferencija za novinare

BEN JE LJUT NA STANKOVIĆA? Deki otkrio na koga ne računa, pa poslao poruku Nenadu Lalatoviću!

- Sigurno je da sutra neće u konkurenciji biti Boaći i Tomane. Isto tako Gajić - rekao je strateg Zvezde

Objavljeno: 15:17h
Nikola Husein

Vreme je da Marakana pozdravi Dejana Stankovića, koji u subotu od 18 časova prvi put kao trener Crvene zvezde izaći ispred Delija. Crveno-beli će na svom stadionu dočekati ekipu Vojvodine u 22. kolu Superlige Srbije.

Stanković je uspešno debitovao, pošto je Zvezda bila bolja od Čukaričkog u prvom kolu prolećnog dela sezone.

- Znam da istorijski Delije ne mogu da omanu. Oni će biti tu, daće nam veliku podršku. I jao trener mogu da im obećam dobru i zdravu utakmicu. Mi smo tek na početku stvaranja igre. Videli ste to protiv Čukaričkog, jer pokušavam da svih 11 igrača uvedem u igru. Da li možemo da napredujemo? Verujem da možemo. Rano je da zaključujemo neke stvari. Znam kako Lala igra, i znam da će im biti lakše ako se vrate malo pozadi. Gledaćemo da im oduzmemo dobre stvari, kao što smo to uradili u susretu sa Brđanim - rekao je Dejan Stanković, koji će sutra naspram sebe imati svog prijatelja i saigrača iz omladinskih dana - Nenada Lalatovića.

- Bili smo baš deca. Mnogo vremena smo proveli zajedno. Nismo igrali zajedno za prvi tim, ali obojica smo bili na klupi Zvezde. On kao i ja zna šta je Zvezda. Lala je ovog puta protivnik. Mnogo ga poštujem, jer su sve njegove ekipe izgledale odlično. Vodio je sa sobom igrače koji prepoznaju njegov mentalitet. Ima veliku energiju, ali nema odustajanja. Mi ćemo igrati sa 12 igrača. Nekada Marakana ne uplaši protivnika, ali da vetar u leđama igračima.

Stanković je poslao indirektnu poruku za Lalatovića.

- Rođenog brata ne bih poznao u tih 90 minuta. To je sport, tada je pakleno. Posle utakmice se vraćamo u normalu. Ja tako gledam na život i sport. Cenimo ljude koji su nam bliski. Samo stavljamo zarez za vreme meča, u tih 90 minuta.

- Možda nemamo iskustvo u kontrolisanju utakmice. Ne možeš stalno da držiš visok intenzitet. Počeli smo da se trkamo sa Čukaričkim. Kontra na kontru. Zameram im što nisu stali na loptu i čuvali je. Ušli smo u trakalicu, stavili smo pod upitnik jednu dominaciju. Biće nam potrebno vreme, mladi igrači moraju stalno da koriste glavu. Moraš da respektuješ sve, od protivnika do samog sebe.

Trener Zvezde je odgovorio na pitanje kakav je status Bena posle utakmice sa Čukaričkim, jer je igrač sa Komorskih ostrva bio ljut posle izmene na Brdu.

- Bio je ljut na sebe, ne na mene. Ne ulazim u te polemike. Ne gledam ko je odakle. Odrastao sam u miks svlačionicama i nikada se nisam osećao kao stranac. Tako je i ovde. Sve ih gledam kao grupu. Sigurno je da sutra neće u konkurenciji biti Boaći i Tomane. Isto tako Gajić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.