ZVEZDA IZGUBILA MILIONE: Koronavirus je kriv za sve!
Zvezdan Terzić i predsednik Grafičara, Foto: Starsport©

terza ima reč

ZVEZDA IZGUBILA MILIONE: Koronavirus je kriv za sve!

- Tržište je takvo, Crvena zvezda 60 odsto svog budžeta puni transferima i to je neminovnost - zaključio je Terzić.

Objavljeno:

Alfa i omega Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da je epidemija koronavirusa pokvarila planove crveno-belih ove zime.

Terzić je u razgovoru za banjalučku televiziju „Elta“ potvrdio da je u klub stigla odlična ponuda za Miloša Degeneka, ali su transferi stopirani zbog koronavirusa.

– Miloš Degenek i Ričmond Boaći su možda najuspešniji poslovi potezi Crvene zvezde. Mi smo Degeneka doveli za 200.000 evra iz Japana, prodali smo ga za 4 miliona, pa smo ga vratili za milion i po i sad imamo ponudu za njega od 3 miliona, ali je koronavirus stopirao sve transfere u Kini. Boaćija smo doveli za nulu, prodali smo ga za pet i po miliona, vratili smo ga za dva i po i njegova vrednost je sada ponovo ogromna. Ogroman novac se slio u kasu Crvene zvezde na osnovu tih izvanredih poteza - izjavio je Terzić

Moderan fudbal je postao moderan biznis.

– Prošlo je vreme kada su igrači po 5 ili 10 godina igrali za isti klub. Moderan fudbal je postao moderan biznis, dolasci i odlasci igrača su sasvim normalna stvar, a mi moramo da se prilagodimo uslovima i ambijentu evropskog fudbala. Tržište je takvo, Crvena zvezda 60 odsto svog budžeta puni transferima i to je neminovnost Crvene zvezde - zaključio je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.