IVIĆ PRIHVATIO DA IGRA ZA KOSOVO, PA ZA ALBANSKE MEDIJE PRIČAO NA SRPSKOM: Otkrio im je o čemu sanja celog života!
Ilija Ivić, Foto: Printscreen

NAPRAVIO HAOS NA BALKANU

IVIĆ PRIHVATIO DA IGRA ZA KOSOVO, PA ZA ALBANSKE MEDIJE PRIČAO NA SRPSKOM: Otkrio im je o čemu sanja celog života!

Zna šta su mu trenutno prioriteti

Objavljeno:

Srpski fudbaler poprilično poznatog imena i prezimena Ilija Ivić šokirao je celu naciju jer je prihvatio poziv selekcije Fudbalskog saveza Kosova.

Tinejdžer iz Gračanice već tri godine svakog dana putuje u Prištinu kako bi trenirao za Fljamurtari, gde je ove zime priključen prvom timu i uskoro se očekuje njegov debi i za seniore, ali i za omladinsku reprezentaciju naše južne pokrajine.

- Počeo sam sa 7 godina, kao i sva deca, u Gračanici, tu sam napravio prve fudbalske korake i to je to. U Fljamurtariju sam već tri godine, osećam se kao kod svoje kuće i sve je normalno - rekao je Ivić, koji ističe da će mu poziv tzv. Kosova značiti za dalju karijeru.

- Osećam se prijatno, znači mi taj poziv za dalji napredak u budućoj karijeri. U ovom trenutku mi više znači da igram sa prvim timom, nego za reprezentaciju - poručio je on i istakao da mu je trenutno prioritet da igra za prvi tim svog kluba, ali da mu je san da nastupi u Ligi šampiona.

- Najveći cilj u karijeri mi je da zaigram u Ligi šampiona i da budem u nekom od najvećih timova. Recimo u Barseloni - zaključio je u intervjuu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.