PRELEPI GOLOVI I VAR: Junajted srušio Čelsi u Londonu, Plavcima poništena 2 gola, sudija pomilovao Megvajera!
Nemanja Matić slavi sa Harijem Megvajerom, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

Premijer liga, 26. kolo

PRELEPI GOLOVI I VAR: Junajted srušio Čelsi u Londonu, Plavcima poništena 2 gola, sudija pomilovao Megvajera!

Biće sigurno oštrih reakcija iz Čelsija zbog VAR-a i glavnog sudije

Objavljeno:

Velika pobeda Mančester junajteda nad Čelsijem 2:0 kojom su se "crveni đavoli" opet vratili u igru za plasman u evropska takmičenja.

Morala je četa Ole Gunara Solskjera da upiše trijumf na gostovanju na "Stamford bridžu" i u tome je uspela, iako bi trebalo očekivati da iz redova domaćina saspu drvlje i kamenje po sudiji.

VAR tehnologija je poništila dva pogotka "plavaca", ali sigurno je najveća ljutnja zašto Hari Megvajer nije isključen u 21. minutu kada je bilo 0:0.

Kapiten Junajteda je dok je ležao na travi nogama "munuo" u međunožje Batšuajia koji je pao, a sudija je odlučio da pogleda VAR snimak cele situacije i nakon toga odlučio da mu ne dodeli crveni karton.

A onda na samom isteku prvog poluvremena šok za domaće kada je posle centaršuta Marsijal sjajno očešao loptu glavom i ona završila u maloj mreži gola Arizabalage.

U drugom poluvremenu ponovo se koristila VAR tehnologija, Kurt Zuma ja postigao gol za izjednačenje, ali je posle pregledanog snimka sudija odlučio da poništi taj gol zbog prekršaja u napadu.

Deset minuta kasnije korner za "đavole" i upravo "pomilovani" Hari Megvajer je najviši u skoku i duplira prednost gostujuće ekipe.

A u 76. minutu ponovo nakon asistencije iz VAR sobe i gledanja snimka arbitar poništava novi gol Čelsiju, ovog puta zbog milimetarskog ofsajda Olivijea Žirua.

Treba ipak reći da je Mančester junajted, posebno u drugom poluvremenu, bio bolji tim na terenu dok je Čelsi u prvom delu meča propustio nekoliko dobrih prilika, pa je tako Bruno Fernandeš pogodio stativu.

Naš Nemanja Matić je odigrao je celu utakmicu u dresu Junajteda protiv bivšeg kluba.

Premijer liga, 26. kolo:

Petak

Vulverhempton – Lester 0:0

Subota

Sautempton – Barnli 2:1 Norič – Liverpul 0:1

Nedelja

Aston Vila – Totenhem 2:3 Arsenal – Njukasl 4:0

Ponedeljak

Čelsi – Mančester junajted 0:2 (Marsijal 45, Megvajer 66)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.