Grof ponovo briljirao: Edsonovu sudbinu zna neko ko gleda u dlan, Partizan neka osvaja Kup! (FOTO)

Nove urnebesne izjave

Grof ponovo briljirao: Edsonovu sudbinu zna neko ko gleda u dlan, Partizan neka osvaja Kup! (FOTO)

Upitan "kakva je sudbina" štopera Edsona, Božović je odgovorio da "mora da pita nekoga ko ume da gleda u dlan"
Objavljeno: 14:34h

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da njegovim fudbalerima neće biti lako protiv Radnika, jer se pokazalo da je njegov tim dobar izazov za svakog protivnika. - Neće biti nimalo lako, pogotovo što smo mi dobar izazov za sve protivnike. Očekujem da pobedimo, treba ovu utakmicu da rešimo u svoju korist zbog kluba. Mislim da ćemo sezonu privesti kraju onako kako treba - rekao je Božović, na konferenciji koja je počela minutom ćutanja povodom smrti novinara Milana Pašića.

Nemanja Pančić
Zvezda će gostovati Radniku u 36. kolu Superlige. Božović će u narednom susretu, kao i preostala dva, šansu pružati igračima sa manjom minutažom da dokažu da su za Zvezdu i da pokušaju da se nametnu i eventualno ostanu u klubu posle leta. - Oni koji su manje igrali će imati priliku da pokažu jer ćemo na kraju sezone napraviti spiskove ko treba da ide, a ko da ostane. Oni kod kojih imamo dilemu će biti u prilici da pokažu da treba da ostanu.
Printscreen/Daily Motion/Domaci Bioskop
Upitan "kakva je sudbina" štopera Edsona, Božović je odgovorio da "mora da pita nekoga ko ume da gleda u dlan". Govoreći o potencijalnim pojačanjima, Božović je rekao da se svaki put začudi kada u medijima osvane ono što se razgovara u klubu. Takođe, rekao je da je francuski defanzivac iz Mordovije Tomas Fibel jedan od igrača o kojima se razmišlja, a nije želeo da otkriva još imena. Prema njegovim rečima, teško je pronaći motiv od kako je titula praktično osvojena. - Teško je pronaći motiv, s obzirom na to da smo još pre tri-četiri meseca bili prvaci. Osetio se pad motivacije, ali imamo obavezu prema klubu i navijačima, prema dresu koji nosimo. Kada je reč o Radniku, trener crveno-belih je naveo da je to po njemu najprijatnije iznenađenje prvenstva, ekipa koja zna da igra fudbal i koja je napravila dobar rezultat. Božović je upitan da prokomentariše izjave iz "večitog" rivala Partizana, da su crno-beli najbolja srpska ekipa ovog proleća. - Mogu samo da kažem, veliko poštovanje za Partizan, čestitam im što su osvojili Kup i nadam se da će tako biti i iduće godine - rekao je Božović. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.