MILOŠEVIĆ NEZADOVOLJAN: Najviše me nervira što danas nismo izgubili, neke stvari tripimo zbog njihovih godina!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

espreso na licu mesta

MILOŠEVIĆ NEZADOVOLJAN: Najviše me nervira što danas nismo izgubili, neke stvari tripimo zbog njihovih godina!

- Možda je vama bila bez stresa - rekao je strateg Partizana

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Uprkos ubedljivoj pobedi (3:0) na prolećnoj premijeri trener Partizana Savo Milošević nije bio previše zadovoljan nakon meča protiv Radnika.

Evo šta je rekao strateg crno-belih neposredno posle utakmice u Humskoj.

- U najkraćem, jedino dobro su ova tri boda. Uvek je dobro pobediti na početku. Loše smo energetski otvorili utakmicu i tu nema opravdanja, već moramo neke stvari da ispravimo. Razumem fizički aspekt, da smo tek izašli iz priprema, ali ove neke druge stvari ne mogu da shvatim. Očigledno je da i dalje mislimo da lako možemo da dobijamo protivnike. Danas smo imali sreću. Biće utakmica kada neće biti dovoljno to što postižemo golove iz prekida.

Milošević se nije složio sa konstatacijom novinara da je ovo bila jedna od retkih utakmica Partizana bez mnogo stresa.

- Možda je vama bila bez stresa - rekao je Miloševć i nastavio:

- Na ovim pripremama smo pokazali mnogo ozbiljniju igru od ove danas. Ne mogu da budem zadovoljan. Nervoza je bila prisutna upravo zbog toga. Jer, kada igrate tako, lako može da vam se desi da izgubite bodove... Ono što me najviše nervira je što danas nismo izgubili, ali će se negde vratiti... Koliko puta sam ponovio da se dobre i loše stvari zaslužuju. Mi ako hoćemo da dobijemo ozbiljnu utakmicu, moramo danas da je zaslužimo, a ne kada mi odlučimo da ćemo dati maksimum. U svakoj utakmici mora da se pruži maksimum, od prvog, do poslednjeg minuta.

Partizanu su pobedu obezbedili iskusni Natho i Tošić.

- Neke stvari trpimo zbog njihovih godina, ali isto tako znamo šta možemo da dobijemo. I u tome je tajna fudbala – da se nađe balans između starosti i mladosti, iskustva, tehnike, znanja, energije... Morate uvek dobro da izmerite šta je to što može da vam donese rezultat - zaključio je Milošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.