DEBITANT ŽIVI SVOJ SAN: Ostvario sam ono o čemu sam maštao!
Željko Gavrić, Foto: Starsport©

nova nada

DEBITANT ŽIVI SVOJ SAN: Ostvario sam ono o čemu sam maštao!

Gavrić je zadovoljan igrom kompletnog tima, a posebno mu je drago što su se njegovi vršnjaci Veljko Nikolić I Njegoš Petrović upisali u listu strelaca

Objavljeno:

Crvena zvezda je savladala Čukarički rezultatom 2:0, a za prvi tim crveno-belih je na zvaničnim utakmicama debitovao Željko Gavrić.

Mladi ofanzivni vezista nije krio oduševljenje ukazanim poverenjem od strane novog trenera Dejana Stankovića.

- Utakmica protiv Čukaričkog ostaće mi zauvek u sećanju. Presrećan sam što sam debitovao i ostvario dečački san. Vredno sam trenirao tokom cele karijere kako bih došao do ovog trenutka i više sam nego zadovoljan situacijom u kojoj se trenutno nalazim. Verujem da me sa Crvenom zvezdom očekuje još mnogo lepih trenutaka i velikih utakmica. Jučerašnji duel samo je početak mog puta u crveno-belom dresu. Zahvalio bih se i našim navijačima koji su nas podržali i pomogli da uspešno startujemo, njihovi aplauzi i pesma uvek su nam ona dodatna energija koja nam daje snagu.

foto: Starsport©

Gavrić je zadovoljan igrom kompletnog tima, a posebno mu je drago što su se njegovi vršnjaci Veljko Nikolić I Njegoš Petrović upisali u listu strelaca.

- Zadovoljan sam igrom cele ekipe. Najbitnije je da smo ispoštovali dogovor iz svlačionice i nametnuli svoj ritam. Tim je nešto drugačiji u odnosu na jesenji deo polusezone. Drago mi je što je šansa ukazana i mlađim igračima, koji su se na utakmici sjajno pokazali. Nikolić i Petrović su postigli lepe golove, ponosan sam što su se baš oni na samom početku upisali u listu strelaca. Nadam se da ću nastaviti njihovim stopama i u skorijem periodu zabeležiti debitantski pogodak.

Napomenuo je i da mu je iskustvo iz Grafičara pomoglo da se lakše uklopi u prvi tim Zvezde.

- Velika je razlika između prvog tima i Grafičara , međutim neprocenjivo je iskustvo koje sam stekao u našem razvojnom timu. Sigurno je da sam igranjem tamo sazreo kao igrač. U prvi tim sam došao sa dosta više iskustva i spreman sam da se iz dana u dan dokazujem kako bih se izborio za minutažu - dodao je Željko Gavrić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.