NOSONJA, ZATVORI USTA: Svađali smo se celo poluvreme, mislio sam da će da me ubije, niko nije smeo da reaguje!
Zlatan Ibrahimović, Foto: AP

tako to ide

NOSONJA, ZATVORI USTA: Svađali smo se celo poluvreme, mislio sam da će da me ubije, niko nije smeo da reaguje!

Argentinac, koji trenutno nastupa kao pozajmljeni igrač “đavola” za Estudijantes u domovini, prisetio se situacije sa utakmice protiv Rostova

Objavljeno:

Markos Roho ispričao je zanimljivu situaciju iz vremena kada je sa Zlatanom Ibrahimovićem igrao za Mančester junajted.

Argentinac, koji trenutno nastupa kao pozajmljeni igrač “đavola” za Estudijantes u domovini, prisetio se situacije sa utakmice protiv Rostova.

- Bio je to meč Lige Evrope, a Zlatan je tražio loptu u svakom napadu. U jednom trenutku bila je kod mene, a ja sam je dodao Pogbi, a ne njemu. Tada je počeo da viče na mene, maše rukama i vređa me. Odgovorio sam mu sa “Nosonja, šta ti je, zatvori usta?! Svađali smo se tokom celog poluvremena - rekao je Roho i nastavio:

foto: EPA/Anatoly Maltsev

- U poluvremenu sam morao da uđem prvi u svlačionicu jer sam mislio da će da me ubije. Seo sam na svoje mesto, a on je stao ispred mene. Skočio sam i rekao mu da začepi usta i ne viče više na mene. Svađali smo se, a engleski igrači su samo stajali, niko nije smeo ništa da mu kaže.

Nije tu bio kraj.

- Mislio sam da ću imati problem sa njim, ali je došao Murinjo, stao između nas i obojica smo prestali. Sutradan na doručku mi je Zlatan prišao i uhvatio me za vrat. Glasno se smejao i rekao: “Kurvin sine, ne možeš mi pred svima to reći”. Usledio je osmeh i nakon toga smo bili u dobrim odnosima - zaključio je Markos Roho.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.