IDEALAN DEBI DEJANA STANKOVIĆA U SUPERLIGI: Zvezda na omladinski pogon razbila Čukarički!
Detalj sa meča iz decembra 2018. godine, Foto: Starsport©

superliga srbije, 21. kolo

IDEALAN DEBI DEJANA STANKOVIĆA U SUPERLIGI: Zvezda na omladinski pogon razbila Čukarički!

Sva dešavanja sa današnjeg meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog"

Objavljeno:

Bolji početak Dejan Stanković nije mogao ni da zamisli na klupi Crvene zvezde. Njegovi izabranici su ga "počastilI" fantastičnom partijom na otvaranju prolećnog dela Superlige.

Izabranici legende Lacija i Intera, čoveka koji je osvajao sve što se osvojiti može na klupskom nivou kao igrač, izdominirali su na Banovom brdu sa 2:0 (2:0), a moglo je lako da bude i više.

Pogotke za tim iz Ljutice Bogdana postigli su u uvodnim minutima momci iz omladinskog pogona, što je nešto što dugo nismo imali priliku da vidimo kada je ova ekipa u pitanju. Prvo se Veljko Nikolić dobro snašao posle katastrofalne reakcije Ćirkovića u 5. minutu.

A, onda je i Njegoš Petrović dao golčinu sa 30 metara direktno u rašlje, posle čega za Čuku praktično nije bilo povratka, posebno ovu ovako neraspoloženu Čuku očigledno i dalje teških nogu od napornih priprema.

Crveno-beli zahvaljujući ovom rezultatu, bar do sutra, beže Partizanu velikih 14 bodova, pa ukoliko crno-beli nekim slučajem ne slave protiv Radnika, već ćemo lagano moći da sumiramo ovu sezonu, jer ne pamti se da je neko stigao toliku bodovnu razliku u Srbiji, a da se pritom nisu prepolovljavali bodovi pred plej-of.

U narednom kolu Zvezda se sastaje sa Vojvodinom, dok Čukarički gostuje Radničkom u Nišu. Inače, ovo je bio prvi poraz Brđana na svom terenu ove sezone.

Sva dešavanja sa današnjeg meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog"...

KRAJ UTAKMICE! Rutinski trijumf crveno-belih!

85' U igru umesto Ričmonda Boaćija ulazi Milan Pavkov.

78' Izmena i u timu Čukaričkog, na terenu je Luka Zorić.

76' Gol Ričmonda Boaćija, ali je bio u ofsajdu pre toga. Nova izmena u Zvezdi, na teren će Mateo Garsija, iz igre izlazi Željko Gavrić.

74' Čukarički je imao najopasniju situaciju po gol Crvene zvezde u ovom momentu, ali se Ndijaje nije najbolje snašao u kaznenom prostoru, iako je prvobitno uspeo da stvori sebi dovoljno prostora. Borjan je lepo istrčao i reagovao.

1 / 4 Foto: Starsport©

70' Sprema se prva izmena u ekipi Crvene zvezde. Na teren će Veljko Simić, umesto El Fardua Bena.

62' Prvi udarac ka golu Čuke u drugom poluvremenu, probao je Nikolić, ali je odbranio Petrović. Brđani deluju kao da nemaju snage ni da probaju da preokrenu, a kamoli nešto drugo.

59' Prva ozbiljnija situacija u drugom poluvremenu, Boaći je pokušao, ali je na kraju od svega izvukao samo korner.

53' Već nekoliko minuta se sa tribina na Banovom brdu ori pesma: "Milo šip**re, ne damo ti svetinje!"

50' Početkom drugog dela igre, navijači Zvezde su napravili sjajnu bakljadu.

46' Počelo je drugo poluvreme, u ekipi Čukaričkog prva izmena - Ndijaje umesto Vidosavljevića.

POLUVREME!

46' PETROVIĆ JE ODBRANIO PENAL BENU! Veoma dobra odbrana golmana Čuke.

45' Penal za Zvezdu, Šapića je lopta pogodila u ruku u kaznenom prostoru, a sudija Grujić je pokazao na belu tačku. Žuti karton, poprilično opravdano, mora se reći... Jeste on pokušao da skloni ruku, ali nije uspeo.

29' Posle malo mirnijeg perioda igre, Gavrić je "opalio" po lopti sa 20 metara, ali preko gola.

14' GOOOOOOOOOOOL! Kakva golčina Njegoša Petrovića, koji je šutirao sa 30 metara, golman Petrović je bio nemoćan posle ove bombe izvan kaznenog prostora.

10' Čukin gol je pod pravom opsadom. Nova prilika za crveno-bele preko Nemanje Milunovića posle kornera. Lepo je zahvatio loptu, ali je pogodio mrežu samo sa spoljne strane.

1 / 3 Foto: Starsport©

5' GOOOOOOOOOOOL! 0:1! Crvena zvezda postiže pogodak, strelac je Veljko Nikolić, ali katastrofalna reakcija odbrane Čukaričkog, pre svega Ćirkovića, koji je prvo nespretno reagovao, a onda odbio loptu u mrežu posle šuta mlađanog crveno-belog veziste.

1' Utakmica je počela!

13.57 - Naš reporter je, kao i uvek, na licu mesta:

1 / 2 Foto: Еspreso.rs

13.44 - Poznati su i sastavi za ovaj meč.

Čukarički: Petrović – Ćirković, Šapić, Puškarić, Veličković – Kovač, Docić – Vidosavljević, Kajević, Birmančević – Tedić. Trener: Aleksandar Veselinović.

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Jovančić, Petrović - Ben, Nikolić, Gavrić - Boaći. Trener: Dejan Stanković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.