STANKOVIĆ ZNA 9 IGRAČA S KOJIMA ĆE STARTOVATI: O dvojici tek treba da odlučim! Legendarni šurak dolazi da ga podrži
Dejan Stanković na konferenciji za medije pred debi na klupi Zvezde, Foto: Espreso

Konferencija pred meč

STANKOVIĆ ZNA 9 IGRAČA S KOJIMA ĆE STARTOVATI: O dvojici tek treba da odlučim! Legendarni šurak dolazi da ga podrži

Novi trener crveno-belih debitovaće u subotu na klupi svog voljenog tima

Objavljeno:
Nikola Husein

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je rekao da ima tremu pred debi na tom mestu protiv Čukaričkog, ali da je ona neophodna i da voli da je oseti.

- Ima treme, sigurno, ona treba da bude prisutna. Sve utakmice u karijeri sam igrao sa tremom i pozitivnim stakom, i kada je bilo tako uvek sam bio dobar. Tako volim da se osećam, verujte. Kada nisam imao strah i tremu, bio sam stvarno, stvarno loš - rekao je Stanković na konferenciji za novinare u Beogradu.

Dejan Stanković će u subotu debitovati na klupi Crvene zvezde, protiv Čukaričkog u 21. kolu Superlige Srbije. Njega će na debiju uživo pratiti majka i šurak, nekadašnji fudbaler Zvezde Milenko Aćimović, kao i, kako je naveo, još mnogo prijatelja.

Milenko Aćimović će podržati Dejana Stankovića
Milenko Aćimović će podržati Dejana Stankovićafoto: Printscreen/Instagram/dejanstankovic

Zvezda, po rečima novog trenera, očekuje samo pobedu.

- Zvezda ima samo jedno očekivanje, a to je pobeda. Tako smo radili, tako smo se ponašali, a tako ćemo i nastaviti. Zvezda svakome mora da pokaže zube. Jako ćemo ući u utakmicu. Protiv svakoga moraš isto da pristupiš, nebitno je ko je protivnik - kazao je Stanković.

On je naveo da mu ne treba suditi kao treneru na osnovu priprema.

- Upoznavaćete me kroz igru, moj odnos, odnos igrača na terenu. Tu sam za svako pitanje, za svaku kritiku, otvoren da kažem šta mislim i kako vidim stvari. Rano je da se sudi posle četiri-pet prijateljskih utakmica. Kreće prvenstvo, pritisak i ima vremena - rekao je Stanković.

Najavio je da će neko od igrača iz Zvezdinog podmlatka sigurno biti u sastavu na predstojećem duelu.

- Ne bih o imenima. Ti klinci su iskočili i to je njihova zasluga. Grupa ih je prihvatila jer su dobri, pošteni i odlično su radili. Neko od njih će sigurno početi sutra. Devet imena je kristalno jasno, o dva još treba da odlučim. Oni su bogatstvo Crvene zvezde. Videćete njihov kvalitet, volju i želju da nose dres Crvene zvezde - rekao je trener crveno-belih.

Pozitivno je govorio o Čukaričkom.

- Dosta dobra, mlada i orna ekipa, koja ima stabilnost. Napravili su lep sistem, imaju lep miks mladih i iskusnih igrača. Očekujem nadigravanje, ali Zvezda uvek i samo ide na pobedu. Momci iz Čukaričkog su puni elana i u utakmici sa Zvezdom će sigurno biti željni dokazivanja - rekao je Stanković.

Crvena zvezda će u narednom periodu igrati protiv ekipa koje su u samom vrhu tabele, Čukaričkog, Vojvodine i Partizana, a u međuvremenu i Inđijom.

- Svakako moraš da ih sretneš. Možda je bolje sada na početku. Drago mi je što ću odmeriti snage sa drugom, trećom i četvrtom ekipom u prvenstvu narednih dana. Teško je, ali i veliko zadovoljstvo, kada imaš takve ekipe sa kojima možeš da se nadigravaš - rekao je Stanković.

Stanković protiv Čukaričkog neće moći da računa na Milana Gajića i Tomanea, kao i od ranije povređenog Sekua Sanoga, dok su svi ostali "spremni i orni" za nastavak prvenstva.

- Gledam igrače koje imam na spisku. Sanogo nastavlja oporavak. Ne znam koliko će dugo trajati oporavak. Naravno, jedva čekam da se vrati - rekao je Stanković upitan o zdravstvenom stanju fudbalera iz Obale Slonovače.

Utakmica Čukarički - Crvena zvezda igraće se u subotu od 14.30 na Banovom brdu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.