ODLUKA JE KONAČNA I DEFINITIVNA: Ognjen Vranješ odlučio da li se vraća u reprezentaciju BiH!
Ognjen Vranješ se ne vraća u reprezentaciju BiH, Foto: EPA/Christian Hofer

Posle ponude Dušana bajevića

ODLUKA JE KONAČNA I DEFINITIVNA: Ognjen Vranješ odlučio da li se vraća u reprezentaciju BiH!

Verovatno su na to uticale i nove poruke navijača

Objavljeno:

Ognjen Vranješ je doneo definitivnu odluku da se ne vraća više u reprezentaciju Bosne i Hercegovine i da stavi tačku na svoju reprezentativnu karijeru.

Kontroverzni fudbaler je prethodnih dana bio u žiži javnosti ponovo pošto je imao ponudu da se vrati u nacionalni tim "Zmajeva" kod novog selektora Dušana Bajevića, nakon što je bio izbačen za vreme selektorovanja Roberta Prosinečkog.

- Posle dugog razmišljanja i razgovora sa porodicom, odlučio sam da ne igram više za reprezentaciju Bosne i Hercegovine! Zahvaljujem se Dušanu Bajeviću i svim bivšim selektorima koji su pokušali da me nagovore da se vratim i pomognem reprezentaciji u baražu. Bivšim saigračima želim mnogo sreće i da se plasiraju na Evropsko prvenstvo - napisao je Vranješ, koji je ovu odluku objavio na Fejsbuku i Instagramu.

Vranješova karijera je u poslednje vreme prožeta skandalima, uglavnom onima koji nemaju veze sa fudbalom, pošto je najpre izazvao revolt i ogorčenost javnosti kada je istetovirao granice Republike Srpske što je potom prepravio u sat, a potom je napravio novi kiks kada je na sebe stavio tetovažu četničkog vojvode Momčila Đujića, a sve se to dešavalo dok je stupce "žute štampe" punila njegova afera sa udatom pevačicom Jelenom Karleušom.

Čime se smrtno zamerio navijačima Bosne i Hercegovine, posebno onima okupljenima u grupi "BH Fanatikosi" koji su na utakmicama kroz transparente poručili da je "persona non grata", što su ponovili i u četvrtak kada je ponovo potegnuta priča o njegovom povratku u reprezentaciju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.