PERSONA NON GRATA: Navijači BiH ne žele Srbina u reprezentaciji uz direktnu poruku za njega!
Navijači BiH su izneli svoj stav, Foto: AP

Njihov stav je jasan

PERSONA NON GRATA: Navijači BiH ne žele Srbina u reprezentaciji uz direktnu poruku za njega!

Reagovali posle navoda da bi moga da se vrati među "Zmajeve"

Objavljeno:

Vatreni navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine okupljeni u grupu "BH Fanatikosi" ponovo su se oglasili zbog indicija da bi Ognjen Vranješ mogao da se vrati u reprezentaciju te zemlje za baraž za odlazak na EURO 2020.

Sam selektor Dušan Bajević, a potom i iskusni štoper, su poručili da postoji mogućnost da ponovo dobije poziv da bude deo tima "zmajeva" što je izazvalo revolt najvatrenijih navijača BiH.

- Naš stav je jasan - poručeno je na Fejsbuk stranici Fanatikosa gde je objavljena fotografija Ognjena Vranješa na kojoj je njegov lik precrtan i piše "Persona non grata" (nepoželjna osoba).

Pre skoro pet godina, Ognjen se našao na meti navijača BiH na "Bilinom polju" zbog tetovaže granica Republike Srpske, koju je potom prepravio u sat.

Kasnije, ponovo se našao na udaru zbog tetovaže četničkog vojvode iz Drugog svetskog rata - Momčila Đujića, pa je tadašnji selektor Robert Prosinečki odlučio da ga zbog svega nefudbalskog što ga prati, odstrani iz reprezentacije uz kontroverzan i život van terena, pre svega iznošenje "prljavog veša" iz afere sa Jelenom Karleušom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.